11+1hetesen az ultrahangon megtudja már mondani a dokibácsi hogy kislány e vagy kisfiu?
Nekem 11+3 hetesen mondta meg a dokim a kétpetéjű ikreim nemét, amit a 12. heti genetikai uh-n egy másik doki meg is erősített.
Boldog babavárást!
Szia nekem 14 hesen mondták 4dn, hogy fiú.
és a 20 heti uh-n is mondták az első percben szétrakott lábbal mutogatta mi van neki:)
Ne izgulj hamar kiderül, én is türelmetlen voltam:)
DE repül az idő.........Türelem Rózsát terem::)
Barátnőm 13 hetesen tudta, hogy fia lesz, az én pici lányom a 28. hétig takargatta magát. Attól függ, hogy hogy fekszik a babó. :-) Boldog babavárást!
7 hetes kislány anyukája
Nekem kb.enyyi idősen mondták,h kisfiú.A 20.héten kiderült,h kislány,azóta is az. Pár hét és kiderül. Én mégegyszer nem élném bele magam.
37hetes
Elvileg a 10. héttől már egy sasszemű doki láthatja, de nem szoktak ilyenkor még nemet mondani, mert nagy a téves diagnózis esélye. Én a 16. héten tudtam meg, 4D-n. Akkor már egyértelmű volt nekem is:-)Első babás vagyok.
Amúgy a szomszédomnak van 3 kisfia, s most összejött egy 4., bevállalták, s végig azt mondták, hogy kislány. Most 35 hetes és csak most volt 4D-n, kiderült, ez is fiú lesz.
Már sok olyan kérdés volt, eltalálták-e a nemet, és nagyon megoszlanak a vélemények.
Szerintem, ha mondanak is valamit, ne éld bele magad még túlzottan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!