Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magnéziumot túl lehet...

A magnéziumot túl lehet adagolni? vagy kiürül a szervezetből, mint a folsav?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 19. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet túladagolni, a felesleget nemes egyszerűséggel kipisiled. Boldog Babavárást. 10 hetes kismama
2008. ápr. 19. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Mint minden más vitamin és ásványi anyag,ha sok van belőle kiürül.De nem kell kiló szám enni,ha nem muszáj,inkább kétszer annyit pihenni,ha nagyon keményedik a hasad.
2008. ápr. 19. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet túladagolni,akkor mi az a magnéziummérgezés?????
2008. ápr. 19. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Na, mi az?
2008. ápr. 19. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Magnézium-mérgezés akkor áll fenn, ha a vese nem működik megfelelően, nem tudja kiválasztani a magnéziumot a vizelettel, és így kórosan sok szaporodik fel a vérben, nem a túlzott magnéziumbevitel következtében. Hiába visz be többet, az egészséges vese kiválasztja, és ki fogja pisilni. Ha valamivel nem vagy tisztába, inkább ne írj választ, mert a hülyeségekkel összezavarod a kérdezőt.
2008. ápr. 19. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:

A túl sok magnézium hasmenést is okozhat, orvos is mondta, és terhességi szakkönyvben is olvastam. Igen is túl lehet adagolni. Nem lehet nyakra főre szedni csak ha az orvos utasításait követve. Nekem az elején ment sokat hasam és a keményedések ellenére az orvos letiltott a szedéséről. Most újra szedem 2hete, de csak minden másnap és a vízben oldódó por alakú változatot. Bőven elég. Ha keményedik a poci az teljesen normális, le kell pihenni, ha lábgörcs is van az már inkáb magnézium hiányra utal. Nem kell mindenre bogyókat szedni, főleg nem terhesen. Sok zöldség, gyümi, husik, tejtermékek...

üdv, egy 24 hetes mami

2008. ápr. 19. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
22%
ha tudnám mi az nem kérdezném bunkókám......
2008. ápr. 19. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
ja,és szerintem meg te ne írj az oldalra,ha ilyen primitív vagy dokikám.
2008. ápr. 19. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
34 hetes vagyok,a magnéziumot nem lehet tul adagolni,mert nem gyogyszernek minösül,nekem 4×2 kell szednem,és ha a szervezetben minden jol müködik akkor nem lehet semmi probléma.
2008. ápr. 20. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!