Mit tegyek az állandó émelygés ellen?
Szia!
Próbálj meg kekszet rágcsálni,azt mondják az beválik,mondjuk nekem nem jött be.Próbáld ki,hátha neked mégis...Én így voltam a 18.hétig.31hetes kismama
Érdekes, hogy mintha többünknek lenne mostanság ilyen problémája. Nem?
Többször keveset enni, ne legyen soha üres a gyomrod, olyat egyél, ami inkább felszívja a savat. Rennie-t lehet szedni, a gyógyszertában kaptam én is, de csak a piros dobozosat, a sárgát nem. A Salvust is vettem, van hogy jó, van hogy nem, de azért ott van a hűtőben nálam is és néha iszom belőle.
Megmondom őszintén, hogy én holnap kiíratom magam pár napra, én titkárnő vagyok, persze nem tudják, hogy pár hetes vagyok, még nem akarom elmondani és nekem is elég kellemetlen így dolgozni, elég sűrűn böfögök is, ha nem jön ki a levegő, akkor émelygek. Otthon szalad a lakás, hétvégén semmit sem tudtam elintézni, olyan rosszul voltam, úgyhogy úgy döntöttem, hogy egy kicsit otthon leszek.
Kitartás!!!
Szia!
Én is B6 vitamint szedtem mint te,mellé pedig Sepia nevű homeopátiás bogyóból napi 5 szemet.Nekem segített valamit a helyzeten bár szerintem olyan nincs amitől teljesen elmúlna egész napra.A kólát már én is nem egy dokitól hallottam hogy jó rosszullétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!