Volt már valaki ilyen helyzetben? Teljesen kivagyok.
Megértelek, de nekünk is meg kell értenünk a férfiakat. Nekünk már az első perctől fogva ott van a pici, minket a 9 hónap teljesen összehoz, hiszen szinte egyek vagyunk. Viszont ők csak a születésük utáni időkben szoknak össze, szeretik meg egymást. Fontos nekik már most is a pici, de még nem tudnak mit kezdeni vele, tudják, hogy van a babuka, de mivel nem látják, nem tudják megfogni, így nekik még nehéz úgy szeretni, mint mi nekünk. Nekünk természetes, nekik még megfoghatatlan.
Én is néha túlreagálom a dolgokat, szeretném, ha többet beszélne a babánkhoz, de visszafogom magam és próbálom a férjem szemével nézni a dolgokat.
Nyugi! Ha meglesz a baba, tuti, hogy foglalkozik majd vele és nagyon fogja szeretni.
Nem akarlak elkeseríteni kedves kérdező, de nálunk nemhogy javult volna... Mára semmi sincs köztem és a kicsik apja között, a gyerekek és az apjuk között.
Az elsővel a 13.hétbe léptünk, akkor hülyült meg(bár előtte csak nem tudta felfogni), aztán a lánnyal lettem várandós, nagyeskű, pocaksimi, amit akarsz, aztán mára 2órát nemsok annyit nem bír a gyerekeivel lenni...
Sajna van ilyen is. Erőltetni nem szabad őket... Nyugodj meg, élvezd a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!