Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valaki ilyen helyzetb...

Volt már valaki ilyen helyzetben? Teljesen kivagyok.

Figyelt kérdés
Sziasztok! 24hetes kismama vagyok. Mostanában sokat veszekszem a párommal, mert én úgy érzem, hogy nem törődik eleget velünk és minden sokkal fontosabb neki mint a születendő gyereke. Mikor mozogog és mutatom neki, nem érdekli, kértem, hogy beszéljen hozzá mert mondták, hogy jó ha beszél apa a pocakhoz, mert így a baba már felismeri az apuka hangját, stb.. de azt mondja hogy ő mit beszéljen még neki, majd foglalkozik vele akkor ha megszületett. Szerintetek fölöslegesen aggódom, hogy nem lesz belőle normális apa? Engem ez nagyon zavar. Még a foci meccs bérletét is darabokra vágtam, mert annyira idegesített, hogy azzal is többet foglalkozik és többet költ mint a saját gyerekére. Tervezett a baba és nem értem, hogy miért ilyen. Már annyira kiborít ez a dolog, hogy azt mondtam, hogy ha mégegyszer elmegy meccsre akkor költözhet el, és a gyereket soha nem fogja ismerni, egyedül fogom felnevelni, ha őt már most sem érdekli. Volt már valaki ilyen helyzetben? Szerintetek túlreagálom? Vagy jobb lenne ha tényleg szétmennénk, mert úgy sem lesz belőle igazi apa??? :(
2012. ápr. 25. 17:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
rendben. Köszönöm :)
2012. ápr. 25. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyugalom,nincs semmi gond a pároddal,az apává válás náluk másmilyen folyamat mint nekünk anyáknak!Ne gyárts magadnak nem létező problémákat, :) de azt elmondhatod neki hogy érzékenyebb vagy,és egy kicsit törődjön VELED többet,mert úgy érzed szükséged van rá.A babával fog,ezen ne aggódj!Hidd el ha nyugodt,jókedvű,ragyogó kismama vagy,és ugye a pocak is most kezd nőni látványosan,akkor nem a negatív hormon játékaidat fogja látni,ő is pozitívabban éli meg a babavárást(amit ők el sem tudnak képzelni valójában) Jó szívvel ajánlom,ajándékozd meg a párod:Szily László KITOLÁS kalauz leendő apáknak.A humor oldaláról megközelítve érthetőbb lesz neki :) és vidáman válik apává!
2012. ápr. 25. 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Teljesen túlreagálod!Te érzed őt,te tudod,hogy benned van egy pici élet,ő viszont ezt nem érzi,nem tudja úgy átélni,mint te!Meg fog változni!Tudom.Nem fontosabb neki nálatok semmi,csak ők férfiak és ezzel még nem tudnak mit kezdeni.
2012. ápr. 25. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Megértelek, de nekünk is meg kell értenünk a férfiakat. Nekünk már az első perctől fogva ott van a pici, minket a 9 hónap teljesen összehoz, hiszen szinte egyek vagyunk. Viszont ők csak a születésük utáni időkben szoknak össze, szeretik meg egymást. Fontos nekik már most is a pici, de még nem tudnak mit kezdeni vele, tudják, hogy van a babuka, de mivel nem látják, nem tudják megfogni, így nekik még nehéz úgy szeretni, mint mi nekünk. Nekünk természetes, nekik még megfoghatatlan.

Én is néha túlreagálom a dolgokat, szeretném, ha többet beszélne a babánkhoz, de visszafogom magam és próbálom a férjem szemével nézni a dolgokat.

Nyugi! Ha meglesz a baba, tuti, hogy foglalkozik majd vele és nagyon fogja szeretni.

2012. ápr. 25. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni kedves kérdező, de nálunk nemhogy javult volna... Mára semmi sincs köztem és a kicsik apja között, a gyerekek és az apjuk között.

Az elsővel a 13.hétbe léptünk, akkor hülyült meg(bár előtte csak nem tudta felfogni), aztán a lánnyal lettem várandós, nagyeskű, pocaksimi, amit akarsz, aztán mára 2órát nemsok annyit nem bír a gyerekeivel lenni...

Sajna van ilyen is. Erőltetni nem szabad őket... Nyugodj meg, élvezd a terhességet.

2012. ápr. 25. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Túlreagálod.Én nem tudom páromat becsábítani uh-ra,mert szerinte minek az,majd nézi ha megszületett.Ő sincs velem sokat,de tudom,hogy örül a kicsinek.Megsimizi,megpuszilja a hasam,hallgatja a bugyborékolását a babunak(én is ritkán és kicsit érzem a mozgását még).Egy férfi nem nagyon tud mit kezdeni egy ilyen állapotban levő nővel...Ők máshogy élik ezt meg.
2012. ápr. 26. 06:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. ápr. 27. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!