Van valaki aki volt (roszabb esetben) van ilyen helyzetben? Hogyan dolgoztátok fel?! Nagyon kivagyok.
Most nemrég kaptam a hírt hogy meghalt haverom.:'( :'( (Még leírni is nehéz)
B.nőm jött fel hozzánk..és mikor meghallotam majdnem összeestem. Annyira életvidám gyerek volt..és pont az elmúlt időszakba haverkodtunk össze. Rengeteget hülyéskedtünk. A legszomorúbb az egészben hogy még csak 15 éves volt. (fiú)
Egyszerűen nem bírom felfogni.:(
És azt se hogy miért így kellett meghalnia. (Felakasztotta magát.:( De miért?! Mindene megvolt.:()
Múltkor még azt beszéltük hogy szeretne velem járni.
És b.nőm pont megálmodta hogy megfog halni (csak épp autóbalesetben..ezt még a halála előtt mondta.)
És elmondta neki is és azt mondta (az aki meghalt) hogy lehet hogy megfog történni mert naplemente előtt mondta el.) Mi persze nem is vettük komolyan mert szinte minden szavában hülyéskedett.
Mérhetetlenül szomorú vagyok.: :(
Nyugodj békében.:( (L)
L/14
ez szomorú
részvétem
sajnos vannak akik azt hiszik
hogy ez a legjobb megoldás
Nesze neked emósbuza poppkultúra!!!
+
R.I.P !!
Köszönöm szépen. :)
De miért?! :'(:'(:'(
Számtalan ok lehetett..
Leginkább őrültségre való genetikai hajlam, aztán lehetett bipolaritás is vagy bipoláris depresszió talán de akár ennek álcázott gyilkosság is...
Ennek megállapításához sokkal jobban kellene ismerni a körülményeket, nameg kikérni a halottszakértői véleményt, orvosi kórtörténeteket hozzátartozók kórtörténeteit stb.
Lehet hogy a családban amúgy sem ritka jelenség volt ez..
Szerintem lépj tovább, neki már mind 1!!
Gyászold meg aztán felejtsd el!!
Többet úgyse nagyon tehetsz!!
Esetleg elcseszheted vele az idődet vagy az életed...
Aki ilyen fiatalon öngyilok lesz az mind SELEJT!
Vígasztaljon az titeket hogy ti nem vagytok azok,
így már könnyű felejteni és kell is!!!
Meg kell szabadulni az ilyen terhektől mert nem egészséges cipelni őket, meg felesleges is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!