Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valaki aki volt (roszabb...

Van valaki aki volt (roszabb esetben) van ilyen helyzetben? Hogyan dolgoztátok fel?! Nagyon kivagyok.

Figyelt kérdés

Most nemrég kaptam a hírt hogy meghalt haverom.:'( :'( (Még leírni is nehéz)

B.nőm jött fel hozzánk..és mikor meghallotam majdnem összeestem. Annyira életvidám gyerek volt..és pont az elmúlt időszakba haverkodtunk össze. Rengeteget hülyéskedtünk. A legszomorúbb az egészben hogy még csak 15 éves volt. (fiú)

Egyszerűen nem bírom felfogni.:(

És azt se hogy miért így kellett meghalnia. (Felakasztotta magát.:( De miért?! Mindene megvolt.:()

Múltkor még azt beszéltük hogy szeretne velem járni.

És b.nőm pont megálmodta hogy megfog halni (csak épp autóbalesetben..ezt még a halála előtt mondta.)

És elmondta neki is és azt mondta (az aki meghalt) hogy lehet hogy megfog történni mert naplemente előtt mondta el.) Mi persze nem is vettük komolyan mert szinte minden szavában hülyéskedett.

Mérhetetlenül szomorú vagyok.: :(

Nyugodj békében.:( (L)

L/14

2009. okt. 24. 18:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

De nem bírom felfogni.:'(

Az élete a viccelődésről meg a jó kedvről szólt.

Nem értem miért kellet ezt csinálni. :(

2009. okt. 24. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!