Hematómálval kapcsolatban tapasztalat? Egy kis biztatás esetleg aki már túl van hasonlón?
6 hetes vagyok, ma voltam UH-n, mert múlt hét végén véreztem.Azt hittem meg is jött, nem vagyok terhes,de egy délelőtt után elmúlt,aztán másnap pozitívat teszteltem.Azóta volt barnázás is.
A doki ma kiírt duphasont meg magnéziumot és azt mondta szigorúan feküdjek mert a pici mellett van egy hematóma....kicsit megijedtem, első terhességemmel nem volt semmi ilyen.Jövő héten megyek kontrollra.
Amúgy meg márt volt szívhangja a picinek, és ennek annyira örültünk, csak kicsit beárnyékota az örömöt ez a hematóma....
Azért is írtam, hogy megnyugodj! Én is örömmel veszem, ha bajom van, és biztató szavakat kapok! :)
A lényeg, hogy tényleg feküdj amennyit csak lehet, 1-2 hetet kell kibírj, de meglátod, utána minden rendben lesz!
Majd írd meg jhéten, hogy mi volt az orvosnál!
oké, megírom majd:)
köszi mégegyszer:)
Voltam UH-n, a babával minden rendben hála Istennek, nőtt, és jó a szívhangja is.Vérezni sem véreztem egyáltalán viszont a hematóma még megvan...:/
De biztos vagyok benne,hogy fel fog szívódni, csak az a baj, hogy a kizárólagos fekvést egyre nehezebb megoldani...na de csak lesz valahogy ezután is:)
Nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! A fekvés tényleg nagyon fontos, nem hiába írtam.
Pihenj sokat, szedd a gyógyszert - ha kaptál - és élvezd, hogy babát vársz! Meglátod, a következő vizsgálatnál már nem lesz ott a hematóma! :)
igen,elmúlt:)
8 hetesen voltam UH-n, akkor már nem látta a doki, most 11+3 hetes vagyok és minden oké:)
Nálatok is biztos minden rendben lesz, pihenjél,az nagyon jó hogy nem vérzel!
Barátnőm elég durván elkezdett vérezni a 12.héten szintén hematóma miatt, majdnem 1 hónapig vérzett, de hála Istennek a picinek semmi baja nem lett, ma már szép,egészséges kislány:)
16. válaszoló vagyok.
Nagyon örülök, ilyen szerencsések vagytok és elmúlt. :) Remélem én is hasonlóan járok. Minden jót!!!!!!! 13+4 hkm
Biztos nálatok is minden rendben lesz:)
boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!