Tapasztalat"laza" izomzatú, ill. hypoton babáról? Írjon akinek igen, kell egy kis biztatás!
Szia
Mennyi idős a babád? Az enyém 4 hónapos lesz jövőhéten. A nyak és has izma elég gyenge. Hordom gyógytornára, még csak egy alkalommal voltunk a Gézengúz alapítványnál. Szerintem nagyon jó, és azt mondták, hogy ha nem hanyagolom el, néhány hét alatt utolérjük magunkat! Nálatok mi a helyzet? Ha gondolod privit is irhatsz!
Szia!
A mi kisfiunk öt hónapos és szintén hypoton a nyaka és a háta.Két hónapos kora óta hordjuk Dévény-gyógytornára(12*voltunk eddig),és mondhatom azt,hogy már majdnem teljesen rendbejött a tartása.:)
Viszont az elején azt mondta a gyógytornász,ha nincs időben kezelve a baba,akkor megmaradhat nála az izomgyengeség.
Nagyon le volt két hós korára maradva a fejlődésben,viszont mára már megelőzte a vele egykorú babákat nagyon sok mindenben,és ez 100%,hogy a gyógytornának köszönhető.
Mindenképp járj utánna,mert nem biztos,hogy magától helyre fog jönni!!
Még annyit,hogy az orvosok nem ajánlják a Dévény anna féle módszert,de én CSAK JÓT hallottam róla!
Minden jót nektek!Ha kérdésed van,nyugodtan írj privátban!
5 hós picike anyucija
Sziasztok!
Ahogy elnézem, nektek is kb. annyi idős lesz a babátok, mint az én unokahúgom, ezért szeretném megkérdezni, hogy hol tartanak a fejlődésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!