Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ilyenkor? Tapasztalat?

Mi van ilyenkor? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Jövő héten kedden kell mennem amniócentézisre.Már beletörődtem,és csak kicsit félek tőle,erre most benyaltam egy hülye vírust,és ki sem látok a náthából,plusz még elég csúnya légcsőhurutom is van.A köhögéstől bevérzett a torkom,az orvosom majdnem rosszul lett mikor megnézte.Olyan köhögő rohamokat kapok,hogy általában hányás a vége.Az egyik ilyen fuldoklás után,véreztem kicsit,azóta szerencsére nem!Most szednem kell miatta rutascorbint 3x2 adagban.A légcsőhurutra Calcimuscot,és köptetőt kaptam.A kérdésem lényege az lenne,hogy így is megcsinálják a magzatvízvizsgálatot?
2012. márc. 29. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megcsinálják, persze.

Nekem kedden volt.

Megkérdezhetem miért kell menned?

2012. márc. 29. 08:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze,hogy megkérdezheted!Pár hete már írtam ide,hogy nagyon magas lett a kockázatom a Down szindrómára a kombinált teszten,és a tarkóredő is 3 fölött volt.Így előjegyeztek magzatvízvételre.Attól rettegek,hogy baj lesz,ha ennyire köhögök!
2012. márc. 29. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, ne aggódj nem lesz baj, addig biztosan jobban leszel!

Szerintem mindenképpen leveszik, mert ennek a vizsgálatnak is megvannak a feltételei, hogy hányadik héten lehet.

Addig biztosan meggyógyulsz, ne aggódj!

4D-n nem voltál?

2012. márc. 29. 09:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem voltunk 4D-sen,mert annyira ránk hozták a frászt a genetikán,hogy nem mertem menni sehova. :(
2012. márc. 29. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, biztosan csak vak lárma, nem lesz semmi baj!!
2012. márc. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!