Húzódik fáj a hasam, a derekam, meg alulról is eléggé, szerintetek ez jósló lenne? Ez ilyenkor már normális? 34 hkm
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 16:22
1/3 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van, 33 hetes vagyok. Nem tudom, hogy jósló-e, elvileg annak nem pár percig kellene tartania, majd múlni? Nekem szinte egész nap van ez az érzés...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:))!Nekem is nagyrészt végig kíséri a napomat:(!Gratula a babához,boldog babavárást:))!
2012. márc. 23. 16:30
3/3 anonim válasza:
Hát szívesen, bár sokat nem segítettem, de kicsit már paráztam, hogy mi ez az érzés... :)) Hétfőn úgyis megyek az orvosomhoz, akkor kiderül, hogy mi a helyzet. De ha ketten érezzük, akkor csak nem olyan extrém. :) Szép babavárást Neked is, na meg könnyű szülést, lassan az is eljön... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!