Méhlepény elhelyezkedésével kapcsolatos probléma?
A 12. heti ultrahangon a méhszájat fedte, a 19. héten mellső falon tapadt, a 22. heti ultrahangon a mellsőfalon, a méhszáj mellett közvetlenül.
Mire lehet számítani? Tudom még sok idő van a szülésig, van olyan anyuka köztetek akineik ilyen helyváltoztató volt a méhlepény ? és hogy alakult emiatt a szülés?
Papp Zoltán: A szülészet-nőgyógyászat tankönyve (2. kiadás, Semmelweis Kiadó)
Illetve: Obstetrics, Gynecology and Infertility: Handbook for Clinicians
Mindkettőben megvan, ennyi könyvünk van erről, mert nem szülész, hanem belgyógyász.
Akkor sem vándorolhat a méhlepény!
Lehet ez egy kifejezés erre a folyamatra,ahogy az előttem szólok is leírták.
Nekem is ez volt a z előző terhességemnél.Egyértelműen elmagyarázta Pálmai Bálint nőgyógyász ezt a folyamatot.
A méh ahogy növekszik feljebb kerül a méhlepény.
Nekem teljesen szabadon hagyta végül a a méhszájat.
Gondolkodj már el:
A méhlepény bele van "gyökerezve" a méhed falába.(nyálkahártyájába)
Ha Ő leválna h tovább menjen,az olyan mintha egy fa gyökerestől változtatná a helyét.Nem beszélve h vérrel járna.Meg lehetetlen na.
Ismét, utoljára:
"A placenta természetes fundus-cervix irányú vándorlásával ellentétes mozgás. Erős vérzéssel jár, kórházi megfigyelést igényel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!