Ti mikor mondtátok el a babahírt a közeli rokonoknak? Én rosszul tettem, hogy a pozi teszt napján elmondtam a legközelebbieknek?
2 napja teszteltem egy halvány pozit, ma meg egy erőset :)
Nem bírtam ki, elmondtam anyukámnak, két nővéremnek, meg a párom anyukájának. Szerintetek rosszul tettem? Nem lett volna szabad ilyen hamar elmondani? De annyira boldog vagyok, hogy meg kellett osztanom Velük! :) És úgy állok hozzá, hogy minden rendben lesz!
Ti mikor mondtátok el a közeli rokonoknak? Szülőknek?
Igen, én is ezen rágódom most, hogy remélem, hogy minden rendben lesz az UH-n :)
De ha erősödik a csík, akkor csak rendben van nem? És nincs fájdalom, se vérzés, se semmi? Ma reggel csináltam két tesztet, ilyen lett:
Most délután csináltam még egyet, erősebb lett. Akkor csak fejlődik a kicsi baba, ugye?
Ma kellett volna nem megjönnie, 14 nappal vagyok pé után (kopp-kopp, nem is kell megjönnie, még 8 hónapig) :)
Nálunk a fogantatás perceiben tudta meg anyukám, aki a szomszéd szobában ült és várakozott....:)) -
lombikbabánk van!
Pozi teszt után rögtön elmondtuk a szüleinknek és a húgomnak. Ja meg a legjobb barátnőmnek, aki ápolónő.
Munkahelyen muszáj volt szólnom a 8. héten, mert sokszor rosszul voltam/vagyok. Persze a főnökasszony kikürtölte mindenkinek.
Másnap körbementünk a rokonokhoz, nehogy a faluból tudják meg.
Ez egy olyan hír, amit az ember nem tud magában tartani. Állítólag látszott is rajtam a határtalan boldogság, amiből sejtették már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!