Most vagyok a 30. hétben, ártok azzal ha biciklizem?
Az ártást azárt mondják,mert sokan egyensúlyi zavarokkal küszködünk,és a biciklihez meg nagyon nagy szükség van a jó egyensúlyra.Nekem pl főleg reggelente leesik a vércukrom,és akkor szédülök minden bajom van,meg az elején gyakran gond volt a vérnyomásommal,szintén túl alacsony volt,így nekem eszembe sem juthat,hogy biciklizzek.
Illetve az autósok is hajlamosak kevésbé figyelni rájuk,és egy nagy esésre most semmi szükséged.De ha van olyan hely ahol autók nem nagyon közlekednek,és tudsz biciklizni,miért ne.No meg kétszeresen figyelj oda a bicaj műszaki állapotára,mert egy rossz fék miatt bekövetkezett esést nem hiszem,hogy meg tudnál magadnak bocsátani.
Amíg azt érzed,hogy kényelmes tekerj csak!
Ha az egyensúlyoddal nincs baj, és biztosnak érzed magad a biciklin, miért ne? Persze eleshetsz, de azt bicikli nékül is tudsz...Szóva szerintem lehet.
Én is biciklizem néha, és semmi baj.
33 hetes kismama
Hú köszönöm szépen a gyors, sok választ.! Én is mindenkinek kellemes, boldog babavárást kívánok.
Azért gondoltam a biciklire mert sétálni autók mellett megint nem jó!!!!!!! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!