Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciki az sztk-ba szabadidő...

Ciki az sztk-ba szabadidő cuccba menni?

Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok. A farmer már kényelmetlen, a kismamanadrág meg még nagy.
2012. ápr. 23. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ha azt érzed kényelmesnek, akkor viseld azt. Én dolgozni is szabadidőbe járok, mert a farmer + a cicanaci kényelmetlen. Persze nem az otthoni kinyúlt mackómban, hanem vettem két garnitúra igényes együttest, és felváltva hordom őket sportcipővel + trikóval. Orvosnál és UH-on is voltam már melegítőben.
2012. ápr. 24. 08:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is egy lepontozott válaszoló vagyok(ha nem agyonhasznált, szöszös, nem ciki-ezt írtam), lehet kedves kérdező véletlen kaptam tőled a lepontozást, bár nem érteném, hogy miért, de ne felejtsük el csajok, hogy bárki értékelheti a válaszokat, és sok unatkozó ember van ezen az oldalon, szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező pontoz le. Mondjuk engem egyáltalán nem érdekel, hány százalékos vagyok, igyekszem mindig a véleményemet,esetenként a tudásomat, tapasztalatomat megosztani másokkal. Szép napot mindenkinek!
2012. ápr. 24. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:
...no azt akartam írni, lehet, hogy véletlen, lehet hogy nem---és ez utóbbit nem érteném!
2012. ápr. 24. 11:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy véletlen. Azt a választ máskülönben miért pontoztam volna le? Hiszen nekem kedvező válasz volt.
2012. ápr. 25. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!