Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit híztatok az utolsó...

Timszy25 kérdése:

Ti mennyit híztatok az utolsó pár hétben?

Figyelt kérdés

35 hetes terhes vagyok és eddig plusz 11 kilónál járok.

Most nagyon megugrott sajnos 3 hét alatt híztam 2 kilót pedig nem eszem sokat.Az előző hónapba például egy kilót se híztam.Szerintetek mennyire számítsak még ezután?

Köszi a válaszokat.

2012. ápr. 23. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
36 hetesen megálltam 15 kg-nál. Vékony voltam, inkább csak a hasam nőtt. (Meg a fenekem és a combom). Utána már semmit sem híztam.
2012. ápr. 23. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem, Te tettél fel magadról képet, és meg is jegyeztem, hogy milyen csinos vagy!

Szerintem ez már csak a baba, méh növekedése lesz, és max vizesedni fogsz, ami szülésnél le fog menni!

Lehet ez 2-3 kiló, de valaki vizesedik 5kilót is :S

2012. ápr. 23. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Te vagy aki szerintem pont ugyanolyan idős babás, mint én, de úgy tényleg sokminden stimmel válaszok alapján, és most még ez is, én is 11 kg-nál járok, remélem már nem sok fog feljönni! :-)

Gratulálok Leventédhez, további boldog babavárást, bocsi, h nem tudtam segíteni, de gondoltam most végre célzottan neked tudok írni :-)

Szintén 35 hkm :-)

(Amúgy mikorra vagy kiírva?)

2012. ápr. 23. 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm kedves utolsó:)

Május 29-re vagyok kiírva.És te?

2012. ápr. 23. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is! :-))

Már alig várom, kíváncsi vagyok kihúzzuk-e addig!

Amúgy kb. álomszerű terhességem volt, semmi rosszullét, talán az elején párszor émelyegtem, de ha a szülés is ilyen viszonylag könnyű lesz, akkor hálát adok a JóIstennek :-)

35 hkm

2012. ápr. 23. 18:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Én nem voltam sajnos ilyen szerencsés.

A 17-ik hétig folyamatosan rosszul voltam.Mikor megmozdult akkor múlt el.Remélem kihúzom addig bár már nagyon szeretném hogy megszülessen.

Jó egészséget neked és gratulálok a babához!

2012. ápr. 23. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Neked is további jó egészséget, és könnyű szülést kívánok! :-)
2012. ápr. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!