Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt egy héttel...

Szülés előtt egy héttel muszáj elfolynia a nyakdugónak? Ha nem akkor mikor? 39 hetes kismama

Figyelt kérdés

2012. ápr. 23. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Háromszor szültem és még nem találkoztam a nyákdugóval.
2012. ápr. 23. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem muszáj. Nekem vasárnap reggel ment el. Délután négy körül kezdődtek a fájások és hétfőn éjjel 3:40-kor lett meg a pici :)De egyébként ha nem figyelgetem pisilés után hogy nem-e történt valami, akkor észre sem veszem.
2012. ápr. 23. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem délelőtt kettő részletben távozott és estére meg volt a babám.

2012. ápr. 23. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!!!

Én észre sem vettem a nyákdugót azt sem tudom hogy néz ki pedig elvileg szivárgott a magzatvíz, azt sem vettük észre még az orvosom sem. Amikor mentem szülni akkor mondták hogy már nincs burok.

2012. ápr. 23. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia nekem reggel 8kor indult meg aznap semmi bajom nemvolt másnap 12-én pedig hajnalban 1kor 5 perces fályások és 12:55-re meglett a kisfiam ma hat hetes:))
2012. ápr. 24. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
5ik vagyok ja és 2 napot túlhordtam
2012. ápr. 24. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!