Vidámparkba terhesen?
Már látom előre, hogy ez 0%-os válasz lesz.
Én kétszer is voltam terhesen vidámparkozni. Ráadásul éjszaka. Az első baba már nagyobb volt, vele csak olyanokra ültem fel, ahol nem nyomta a hasamat az öv.
A második bébinél pedig épp csak a pozitív teszt után mentünk. Vele végigmentem az összes pörgő-forgó-zuhanó játékon. Tökéletes óriásbébi lett. Szerintem nem kell attól megrökönyödni, amit előttem írtak, hogy egészséges terhességnek ki kell bírni. Nyilván én sem akartam rosszat a kicsinek szándékosan, de mint tudjuk az első 3 hónapban akkor is elmehet, ha a kismama még a széltől is óvja magát. Ha viszont rendesen megtapadt és egészséges, akkor ahhoz viszont még túl pici, hogy az "űrhajóskiképzést" igazából érzékelje. Egyébként pedig az igazán durva dolgoknál pl T-Rex, ki is van írva, hogy szívbetegek, terhes nők, stb nem, vagy csak saját felelősségre használhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!