Terhesen sushi?

Figyelt kérdés
Nem a nyers hal változat, hanem füstölve, vagy tonhal. Szerintetek?
2012. ápr. 21. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
NE!
2012. ápr. 21. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Lehet, de algalap és szója nélkül. Előbbiben iszonyatosan sok a jód, vigyázni kell vele, utóbbi pedig rendesen összezavarhatja a hormonháztartásodat, mert ösztrogéntermelő hatása van! A gyömbér viszont egészséges, a rizsben sincs semmi kivetnivaló és ha nem nyers hallal eszed, akkor OK a dolog! Jó étvágyat hozzá!
2012. ápr. 21. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Húgom külföldön él, ott nem akkora kuriózum mint itt.

Ő evett, nem is egyszer, a szóját meg kimondottan nem fosztotta meg magától, mert azt mondja az nagyon egészséges!Nasinak sokszor evett szója babot!

Igaz azt nem tudom halasat evett-e, de ha füstölt, akkor kb olyan lehet mint ha kolbászt eszik az ember, hiszen az is füstölt.Én azt ettem terhesség alatt,persze nem sokat.

Na a lényeg, hogy húgomnak teljesen egészséges a kisfia, már 2,5 éves:)

Úgyse minden nap ezt eszed...ami fontos, hogy MEGBÍZHATÓ helyen egyetek!

Én is ettem pl penészes sajtot, nyers tojást terhesség alatt(mondjuk a tojásról nem tudtam,padlizsán krémben volt és már megettem 3 jól megkent pirítóst mire közölték, hogy nyers tojás van benne).

Nekem is teljesen egészséges a kisfiam, 1,5 éves.

Szóval mértékkel nyugodtan, jó étvágyat:)

2012. ápr. 21. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Nekem volt "szushi hozzáférésem" a terhességem legelején, és egy csomót ettem, mert azt hittem, a hal az csak jót tehet, és egészséges. Csak utólag tudtam meg, hogy mindenki paráztat tőle terhesség alatt... Hát nem tudom, nekem semmi bajom nem lett tőle, és még jól is esett. De az fontos, hogy megbízható helyen, és szerintem Magyarországon nem biztos, hogy van ilyen, mert nem helyi, friss a hal.
2012. ápr. 21. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, engem szusi vacsira vitt a férjem, aki mellesleg orvos, mikor kiderült a terhességem...

37 hetes km

2012. ápr. 22. 00:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem nyers hal akkor szerintem ehetsz belőle.
2012. ápr. 22. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
én is ettem pár db-ot, a terhesség alatt max 3-4x azaz nem rogyásig, semmi bajunk. de nyers halast nem, viszont füstöltet meg zöldségest igen
2012. ápr. 22. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!