Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen náthára mit lehet,...

Terhesen náthára mit lehet, mit javaoltok?

Figyelt kérdés
14-15 hetes várandós vagyok, este eléggé be volt dugulva az orrom, kissé sárgás orrváladékom volt, van. Napközben nincs panaszom, inkább este. Mit tehetnék, hogy gyorsan meggyógyuljak? Más tünetem nincs. A babának árt ez? Eléggé aggódom...
2012. ápr. 21. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jaj dehogy árt, én pl. 30 hetesen influenzás lettem és hörgőgyulladásom volt, egész nap köhögtem, és annyit keményedtem, hogy azt hittem, megszülök. :( A végén lábra állni is alig bírtam. Most 37 hetes vagyok.

Igen kevés nő van, aki semmit nem szed össze terhesen.

Egyél C vitamint, igyál sok teát, Jobbulást! :)

2012. ápr. 21. 10:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Infralámpázni lehet? Attól tartok, nehogy arcüreggyuszi legyen belőle. Hajlamos vagyok rá sajnos, a terhességem előtt és az elején is az volt.:(
2012. ápr. 21. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
arcodon lehet, csak a hasadra ne tedd. szerintem is egyél c-vitamint, meg ha lehet, valami jobb fajta multit is.
2012. ápr. 21. 11:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia. Használhatod a lámpát, nekem is náthám volt ennyi idősen és arcüreggy. lett a vége. Menj el orvoshoz,ad rá gyógyszert amit kell. Ne kisérletezz,mert én se mentem rögtön és nagyon komoly betegségeim lettek. Még fülgyulladásom is lett,fel kellett szúrni a fülemet. Inkább lásson doki, mert a végén már antibiotikumokat kellet szednem. A babámnak eddig az uh szerint nincs baja, de majd ha kibújik és rendben van, csak akkor fogok megnyugodni.24hkm. Szóval doki!
2012. ápr. 21. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 4. válaszolóhoz.Nekem az ovisom hozta haza a nyavaját,én is szedtem,használtam mindent(Stodal,tengervizes,homeopátiás orrspray,Tantum Verde tabletta torokfájásra stb.)Miután az orrom így is tele volt,és sárgás-zöldes maradt a váladék,elmentem a fül-orr-gégész dokimhoz,aki orrváladékot vett,és 3! féle baktériumot tenyésztettek ki belőle.Most antibiotikumot szedek-17 hetes vagyok-mert nem volt más választás!Menj dokihoz!
2012. ápr. 21. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is minden túrót összeszedtem az elején. Tanítok és a gyerekektől mindent elkaptam. Infráztam, tengeri sós orcsepp és sok citrom magában. :) Nekem bejött. Jah meg forró husileves. Most úgysincs olyan meleg, talán jobban kívánja az ember a meleg levest.

Jobbulást kívánok!

26 hkm

2012. ápr. 21. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Kamillás gőzőlés napi 3szor 15 perc. Engem ez mindig helyrerak.
2012. ápr. 21. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Coryzalia! Nátha- szénanátha esetén alkalmazható!

Terhesség alatt is, mert ez egy Homeopátiás gyógyszer! :)

Én is ezt szedem! :)

További info.: [link]

2012. ápr. 21. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Húsvétkor én is benáthásodtam. Gyógyszert nem lehet szedni, bár ha jól tudom van valami homeós bogyó ami segít (gyógyszertárban biztos tudják melyik ez). Mézes-citromos forró tea, orrdugulásra tengeri sós orrspray, sok zöldség-gyümölcs. 3 nap múlva kutya bajom sem volt.
2012. ápr. 21. 16:22
 10/11 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Nem is láttam, hogy előttem Girl5566 írta a gyógyszer nevét. Igen, ezt tudtam én is, csak a neve nem jutott eszembe. Szerencsére nem kellett "bevetnem", de úgy voltam vele, hogyha 3-4 nap múlva sem javul az állapotom, akkor felkeresem valamelyik gyógyszertárat...
2012. ápr. 21. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!