Nektek családban rokonok megfogták a pocakotokat amikor nagy volt? Titeket ez nem zavart?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 10:47
11/16 anonim válasza:
Én csak anyukámnak és a páromnak engedem. Ha valaki csak felé nyúl rosszul vagyok és figyelmeztetem is, hogy ezt nem kellene.
12/16 anonim válasza:
De jó ilyeneket olvasni Nekem azt mondják hogy hisztis kismama vagyok.Pedig nem igaz csak nyolc évet vártam rá egy vetélés után és félek és féltem őt is mindentől.Eddig csak a párom és én simiztük de hétvégén tesóm váratlanul amikor mellém ült megfogta és anyukám is oda nyúlt én meg szó szerint felugrottam és kikértem magamnak hogy már nem is rugdos hagyják békén.Én már előre közöltem mindenkivel hogyha megszületik és amíg olyan pici nincs csókolgatás.Már most feláll a szőr a hátamon ha rá gondolok,én is utáltam amikor pici voltam a sok puszit meg a csipegetést.ÁÁÁÁÁÁÁ BELE GONDOLNI IS ROSSZ.Finoman közöltem de teszek rá ki mit gondol.
13/16 anonim válasza:
Érdekes, hogy engem az sosem zavart, ha családtagok, barátnők érintették meg pár pillanatig a pocakomat, az viszont igen, hogyha simogatták. Olyankor mindig megfogtam a kezüket, és finoman ott tartottam a hasamon. (Ennek ellenére a férjem családja részéről sosem merült fel erre igény, pedig anyósomnak is megengedtem volna.)
14/16 anonim válasza:
Én még csak 10 hetes vagyok és a hasam csak a puffadás miatt nagy, de már most mindenki 3-4 hónaposnak gondol. Az anyósom néha megérinti, a férjem természetesen minden nap (sőt, néha úgy alszik el este), rajtuk kívül pedig van még egy lányzó, aki előszeretettel tapizza, és tőle már egy kicsit rosszul esik. Az érdekes az, hogy nekem az lenne a furcsa, ha anyukám érintené meg, nem tudom miért, de olyan kellemetlen még belegondolni is. Lehet, hogy azért mert régen sokat veszekedtünk és az utóbbi időben is volt egy nagy vitánk, de alapból nem esne jól. Pedig én is simogattam pocakot, igaz én mindig megkérdeztem, hogy lehet-e, nem csak úgy önkényesen letapiztam a másikat (mert hát az a pocak még is csak egy másik ember, és ha nem lenne benne babuci, akkor senki nem simogatná). Az viszont pöttyet túlzás, hogy valaki ki kérje magának, ha a családja hozzányúl. Még ha nagyon nehezen is jött össze a baba, és a széltől is óvja a mama, kicsit erős reakció szerintem. De mindenki máshogy éli meg, lehet, hogy később én is sírógörcsöt kapok majd, ha xy csak úgy ráteszi a mancsát a pocakomra.
15/16 A kérdező kommentje:
Terhesen megengedettek az erős reakciók :))))
2012. ápr. 24. 20:04
16/16 anonim válasza:
Hát én már a 15. héttől érzem és csak a 20. héttől éreztem a kezemmel mert a mellső falon van a lepényem. Azóta anyukám kérdezte hogy megfoghatja-e mondtam hogy persze, szerintem később a "fogdosókat" azzal fogom hárítani hogy a mellső falon van a lepényem, úgy se fogják érezni, szóval ne fogdossanak. Még a párom sem érezte. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!