Mikor érdemes először 4D ultrahangra menni?
Nekem azt mondta az uh-s asszisztens hogy a 26 héten érdemes menni addig a Baba nagyon sovány. A 26 hétre viszont már szép és kifejezetten Baba formája van. Mi így tettünk és felejthetetlen élmény már megmondták kire hasonlít:))
33 hetes kismama
Szia!
Én 23 hetesen mentem és már nagyon édes volt. Kis pufi. Barátnőm 18 hetesen ment,de még nem volt olyan élvezhető. Szóval tudom,hogy türelmetlen az ember,de szerintem 22-23 hétig érdemes kivárni legalább.
33 hetes kismami
Szia!
Mi a 18. héten mentünk, és nem bántam meg. Azt akartuk, hogy mi is lássuk a saját szemünkkel, hogy megvan mindene, ne akkor derüljön ki, hogy gáz van, amikor már késő. De ha csak az élmény miatt mész, tényleg érdemes 22-27 hetes korban menni inkább.
Szia
Mi is a 18.heten mentunk,es nem is bantuk meg.
Ott megkerdeztem a holgytol,h mikor erdemes jonni,ha meg egyszer szeretnenk csinaltatni ilyet,es O azt mondta,h a 23-26 heten,mert akkora mar tenyleg ducibb a baba.
Boldog babavarast kivanok
20 hetes kismama
Szia! Mi a 21. héten mentünk, a dokim is ezt az időt tanácsolta. Már nagyon szép volt a picurom és legalább jól megnéztük, hogy minden porcikája ép, rendben van. Nekem nem az volt fontos, hogy már azt az arcát lássam, amilyen lesz születése után, hanem egyáltalán hogy lássam, meg hogy megnézzük, rendben van-e minden. Örülök, hogy akkor mentünk, amikor.
27 hetes kismama
szia!
én 13 hetesen voltam először,akkor csináltattam teljes genetikát is a babánál..és már szerintem igy is élvezhető..szerintem ha tudsz és nem csak babamozis,hanem genetikus doki nézi,akkor menj el te is akkor...
utána a 21 héten mentem,akkor azt mondták a sziv,és egyéb szervek miatt fontos...utána már csak mozizás....legközelebb 26 hetesen megyek...
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!