Ti mikor éreztétek egyértelműen a babátokat mozgolódni? 17 hetes vagyok, de még nem éreztem, ugye még nem baj? 1. baba.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 09:58
11/12 anonim válasza:
Nekem első baba,és 15hét pár naptól érzem.Érdekes,mert nem voltam vékony alapból,és állítólag a ducibbak a 18-20héttől érzik.Nekem keskeny a csípőm,tehát nagyon korán elkezdett nőni a hasam,mert nem volt helye oldalra terülni a méhnek úgymond,gondolom ezért is éreztem korán,mert jobban neki feszül a hasfalamnak.Ne aggódj,sokan csak a 22-24.héttől érzik.De lehet érezted már őt,csak nem tűnt fel.:) Nekem pl olyan,mint ha izomrángás lenne.Eddig köldök alatt balra éreztem,most van hogy egészen lenn.De ritkán érzem még én is,mert nem is annyira figyelek rá.Nem erőteljes még,tehát sokszor fel sem tűnik.Ez a 17.hetem
12/12 anonim válasza:
szia
én tegnap kezdtem a 18 hetet. második baba, én a 15. héten éreztem először, de nem voltam biztos benne. nagyon figyeltem minden nap, de kb 2-3 naponta éreztem ujra. most már minden nap érzem, de inkább befelé mint kifelé, érzem hogy mozgolódik. olyan is volt, hogy kidugta valamijét, gondolom a fenekét a köldököm alatt, majd szétdurrant a méhem. ugyhogy ha megmozdul és utána nem érzded pár napig ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!