Erős jósló fájások is lehetnek rendszeresek?
Én nem tudom milyenek a rendes fájások, de valamelyik este rendszeresen 10 percenként jöttek jóslók. Aztán nem sűrűsödtek 2 óra után sem, aztán elaludtam, reggelre semmi bajom nem volt.
Most 39+1 vagyok. Tegnap este is fájdogáltam (najó, rendesen fájt), most is keményedek, de nem tudom mikor lesz ebből valami igazi.
Rendszeres szerintem semmiképp nem lehet a jósló! A Jósló fájás rendszertelenül 15-10-8-6 percenként jön pl. A rendes fájást fel fogod ismerni! Bár nekem magzatvíz elfolyással indult a szülés és a 20, 15perces fájásokat nem nagyon éreztem fájásnak... De utána azért már fájdogált, úgyhogy tuti fel fogod ismerni! Én 30hetesen kezdődtek a jóslók és 39.hétre szültem, úgyhogy az nem táppont, h mikor indul meg a szülés valójában! Sőt nekem a nyákdugó is átlátszó volt, és 2 részletbe ment el és a második adag távozása után 2héttel szültem csak! Sőt van olyan ismerősöm, akinél nem is ment el!
Könnyű szülést neked és jó babázást utána! :)
Első vagyok: szerintem a végefele közeledünk, és készülünk :) de ez még nem az igazi.
Én is izgulok, hogy felismerem-e majd, de mindenki azt mondja: igen.
Könnyű szülést!
Legyen készenlétben a férjed, a telefont figyelje!
Nekem nem volt megelőző szakasz, hajnal 3-kor ébredtem a majdnem rendszeres 5 percesekre, amik jóslók voltak, 22 óra múlva meglett a pici. Kemény volt az a sok 5 perces fájás. :(
Ha front van, bármikor szülhetsz már ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!