Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős jósló fájások is lehetnek...

Erős jósló fájások is lehetnek rendszeresek?

Figyelt kérdés
Ugyanazt kell éreznem mint a rendes fájásoknál? Mi a különbség? Meddig lehet jósló fájásokkal kihúzni még?

2012. ápr. 22. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudom milyenek a rendes fájások, de valamelyik este rendszeresen 10 percenként jöttek jóslók. Aztán nem sűrűsödtek 2 óra után sem, aztán elaludtam, reggelre semmi bajom nem volt.

Most 39+1 vagyok. Tegnap este is fájdogáltam (najó, rendesen fájt), most is keményedek, de nem tudom mikor lesz ebből valami igazi.

2012. ápr. 22. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Rendszeres szerintem semmiképp nem lehet a jósló! A Jósló fájás rendszertelenül 15-10-8-6 percenként jön pl. A rendes fájást fel fogod ismerni! Bár nekem magzatvíz elfolyással indult a szülés és a 20, 15perces fájásokat nem nagyon éreztem fájásnak... De utána azért már fájdogált, úgyhogy tuti fel fogod ismerni! Én 30hetesen kezdődtek a jóslók és 39.hétre szültem, úgyhogy az nem táppont, h mikor indul meg a szülés valójában! Sőt nekem a nyákdugó is átlátszó volt, és 2 részletbe ment el és a második adag távozása után 2héttel szültem csak! Sőt van olyan ismerősöm, akinél nem is ment el!

Könnyű szülést neked és jó babázást utána! :)

2012. ápr. 22. 09:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 38 hetes vagyok és 2 napja órákon át folyamatosan bekeményedett a hasam mint a kőszikla. Most éjszaka is több órán keresztül figyeltem és mértem a keményedéseket amikhez már nyilaló, görcsölő érzés is társult. 2 és fél órán át tartott de aztán elmúlt. Reggel viszont megint párszor bekeményedett. Ja és minden keményedés után rettenetesen mozog és rugdal a babám.
2012. ápr. 22. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok: szerintem a végefele közeledünk, és készülünk :) de ez még nem az igazi.

Én is izgulok, hogy felismerem-e majd, de mindenki azt mondja: igen.

Könnyű szülést!

2012. ápr. 22. 09:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és nektek is könnyű szülést. :) Már csak azon izgulok hogy férjem haza érjen szülésre és ne egyedül legyek. Holnap délután jön haza, hátha addig kihúzom.
2012. ápr. 22. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Legyen készenlétben a férjed, a telefont figyelje!

Nekem nem volt megelőző szakasz, hajnal 3-kor ébredtem a majdnem rendszeres 5 percesekre, amik jóslók voltak, 22 óra múlva meglett a pici. Kemény volt az a sok 5 perces fájás. :(

Ha front van, bármikor szülhetsz már ilyenkor.

2012. ápr. 22. 20:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Hű-ha, rögtön 5 percesek? Hát remélem tényleg haza ér párom. Sajnos a telefonját nem tudja nézni mert repülőn ül és ott ki kell kapcsolni. Ráadásul nagyon messziről jön és át is kell szálljon. De a reményt nem adom fel. Ma már délután itthon lesz.
2012. ápr. 23. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!