12. hetes terhesen még semmi nem látszik a pocakomon, ez normális?
Figyelt kérdés
10. hetesen voltam uh-n, akkor minden ok volt. A doki azt mondta, hogy picit hátrahajló a méhem. 160 cm vagyok és 57 kg, második baba. Aggódom, hogy valami nincs rendben. Nektek látszik 12. hetesen?2012. ápr. 21. 17:26
11/14 anonim válasza:
6-os vagyok!Sajna a lányom is szokott "laptopozni"És a space gomb bánta :(
Így valóban ha sietek akkor egybe mennek :(
ÉS cserélni,csak az egészet cserélnék...Akkor inkább majd egy új...De még nem most!
:)
12/14 anonim válasza:
Én 16 hetes voltam, amikor az esküvőm volt, és még olyan tip-top volt az alakom, hogy meg nem mondta volna senki, hogy babát várok. Aztán a végén meg úgy megnőtt a pocim, hogy ihaj. :) Tök normális, hogy ilyen is van, szerintem alkati kérdés.
13/14 anonim válasza:
Szia!
12+1 hetes vagyok, és szerintem nekem sem látszik semmi a puffadáson kívül, de az ugyebár nem alulról nő, tehát az nem a méhemtől van.
Szerintem alkati kérdés, én mondjuk húsosabb vagyok, mert 160 cm és jelenleg 60 kg, lehet emiatt nem látszódik.
14/14 anonim válasza:
3. babát várom, a 12. hétben vagyok és szinte lapos a hasam. Nekem a 24. hétig szinte egyáltalán nem szokott látszani. Ja, szintén hátrahajló a méhem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!