Hogy tetszik nektek az Uzor név?
Kedves Boglárka!
Akkor én a "rémesemmel" miért lettem csak 76%-os,mikor a kérdező szerint belefér?! Pedig direkt le sem írtam ami elsőre az eszembe jutott!
Szánalmas ez a pontozgatás!!!!! 2.voltam
Azt nem tudom hogy te miért lettél csak 76%, de általánosságban igaz az amit írtam. Nem én pontoztalak le.
Szerintem meg lassan ott tartunk hogyha minden megfogalmazásba belekötnek. Nem lenne gond ha valaki hozzá fűz még egy két szót, de miért kell gonoszkodni és másokat megbántani - és itt nem a te rémesedre gondolok..
Nekem nem tetszik az Uzor név, bár még soha életemben nem hallottam, így elsőre mégis azonnal azt érzem, hogy semmiképpen nem választanám a fiamnak.
A Zora/Zóra név tetszik. A kisfiúnak is valami olyasmit választanék, amitől az emberek nem "hőkölnek vissza" egyből és értetlenkednek is esetleg vagy kérik, hogy ismételd meg.
Igen, 9es helyett a 11nek szerettem volna írni, bocs érte!
És igen, rosszul tettem fel a kérdést, tényleg bőven elég lett volna egy tetszik/nem tetszik egy-egy válasz helyett. Nem az ellen volt kifogásom, hogy nem egyezik néhányótokkal az ízlésem, inkább csak a stilisztika hagyott maga után némi kívánni valót.
A pontozásról meg annyit a magam nevében, hogy kb. 2esetben ment piros kezecske, a többiben kék vagy zöld ment (tudjátok:hasznos, nem hasznos, félig-meddig hasznos). Azoknak is zöld kezecskét adtam, akik normális stílusban tudták közölni velem, hogy nekik nem tetszik ez a név.
Remélem mindenkit megnyugtattam, aki izgult a százaléka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!