Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hülye kérdés: A Bajcsi szülősz...

Hülye kérdés: A Bajcsi szülőszobáján van wireless?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Amilyen állapotban vannak a kórházak, kétlem.
2012. ápr. 20. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha okos telefonod van, 1000ft-ért tudsz rá venni netet a t-mobil, vagy vodafonnál. Nem hiszem hogy kèt fájás között netezni lesz lesz kedved:)

Laptopot meg nem hiszem hogy ott bent tudod használni, mert infúzió bekötve, hasadon a ctg, tel van az ember kábelekkel madzag okkal:)

Utánna meg ha megvan a baba, nem a képernyőt fogod nézni, hanem a babában gyönyörködsz!

2012. ápr. 21. 07:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát pont hogy azért kéne, hogy két fájás között elvonja a figyelmemet :)... Okos telefonom van, de a netet sose tudtam rajta használni, mert ahhoz meg én nem vagyok elég okos :D.
2012. ápr. 21. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

a fájások-mire bemész szülni-kb 5percenként jönnek. közben hányhatsz,mehet a hasad,szédülhetsz. elfolyhat a magzatviz,vérezhetsz. a dokid ha tágulsz jó félóránként megvizsgálnak. ctg lesz rádkötve. a fájdalom olyan erős h örülsz ha kapsz rendesen levegőt. mire véget ér az egyik fájás-akár 1 percig is tarthat-szinte máris ott a következő.. nem is értem h gondolod h unatkozni fogsz?? :) gondolom 1. baba,olyankor az meber azt hiszi h eltüttyög,aztán hipp-hopp ott a baba. ha elhúzodik a dolog,örülni fogsz ha a 2 fájás között ellazithatod magad picit.. és azért h kevésbé fájjon,jó ha járkálsz,guggolsz ha nem vagy teljesen a gépre kötve.

szóval ha van is internet,pont le fogod tojni hidd el :)

inkább ha nem haragszol a fájdalom elviselésére és a légzőgyakorlatokra koncentrálj mert felkészülten is baromira fáj hát még ha ahzt hiszed h gyaloggalopp

2012. ápr. 21. 15:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy gyaloggalopp, pont ez az, hogy az a pánikolós fajta vagyok, hogy már egy kis fájdalomtól is frászt kapok. Ezen kívül a párom is lehet, hogy nem tud ott lenni, emiatt is érdekelne az internet lehetőség. Jóóó, nem skypeon akarok neki szülni, de azért lehet, hogy megnyugtatna, ha tudom, hogy "ott van valahol a hálón" ha akarok hozzá szólni.
2012. ápr. 21. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:

van kint egy gép amin van net, szerintem wifi-s, kérdezz rá:)

ha nem is wifi, de használni lehet:)

2012. ápr. 21. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Csak erdekessegkeppen: nekem inditott szulesem volt, elotte orakon at ultem a szuloszobaban fajas es beavatkozas nelkul, vagyis infuziot kaptam, meg nem is mozoghattam. Filmet neztem a telefonomon, igy nem turelmetlenkedtem orakon at es nem izgultam szet magam.

Szoval nem biztos hogy abszurd a kerdes.

2012. ápr. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!