Hülye kérdés: A Bajcsi szülőszobáján van wireless?
Ha okos telefonod van, 1000ft-ért tudsz rá venni netet a t-mobil, vagy vodafonnál. Nem hiszem hogy kèt fájás között netezni lesz lesz kedved:)
Laptopot meg nem hiszem hogy ott bent tudod használni, mert infúzió bekötve, hasadon a ctg, tel van az ember kábelekkel madzag okkal:)
Utánna meg ha megvan a baba, nem a képernyőt fogod nézni, hanem a babában gyönyörködsz!
a fájások-mire bemész szülni-kb 5percenként jönnek. közben hányhatsz,mehet a hasad,szédülhetsz. elfolyhat a magzatviz,vérezhetsz. a dokid ha tágulsz jó félóránként megvizsgálnak. ctg lesz rádkötve. a fájdalom olyan erős h örülsz ha kapsz rendesen levegőt. mire véget ér az egyik fájás-akár 1 percig is tarthat-szinte máris ott a következő.. nem is értem h gondolod h unatkozni fogsz?? :) gondolom 1. baba,olyankor az meber azt hiszi h eltüttyög,aztán hipp-hopp ott a baba. ha elhúzodik a dolog,örülni fogsz ha a 2 fájás között ellazithatod magad picit.. és azért h kevésbé fájjon,jó ha járkálsz,guggolsz ha nem vagy teljesen a gépre kötve.
szóval ha van is internet,pont le fogod tojni hidd el :)
inkább ha nem haragszol a fájdalom elviselésére és a légzőgyakorlatokra koncentrálj mert felkészülten is baromira fáj hát még ha ahzt hiszed h gyaloggalopp
van kint egy gép amin van net, szerintem wifi-s, kérdezz rá:)
ha nem is wifi, de használni lehet:)
Csak erdekessegkeppen: nekem inditott szulesem volt, elotte orakon at ultem a szuloszobaban fajas es beavatkozas nelkul, vagyis infuziot kaptam, meg nem is mozoghattam. Filmet neztem a telefonomon, igy nem turelmetlenkedtem orakon at es nem izgultam szet magam.
Szoval nem biztos hogy abszurd a kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!