Visszér kérdés?

Figyelt kérdés

2. babám várom, és a 21. hétben járok. Pár napja vettem észre, hogy 2 helyen kijött egy kis lilás visszér, meg 1-2 helyen nagyon látszódik a kék vastag ér. Egyelőre nem fáj, de vettem rá Vadgesztenye krémet. Azt olvastam, az első trimeszterben szoktak előjönni inkább ezek,utána kevésbé. Mire számítsak, lehet még több, ha nem vigyázok? Vegyek kompressziós harisnyát, segít valamit? És a krém?

A védőnőm szerint nem fognak elmúlni szülés után, de én ennek ellentétjét olvastam, hogy nagyobb százalékban igen.

Tapasztalatok, nektek hogy volt?

2012. ápr. 20. 19:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is második bébim várom...Nekem csak a 24. héttől jöttek ki,hamarabb nem!DE nekem elég rossz helyeken:(

A belső combomon,és a hüvelyembe (ez olyan mint az aranyér csak a hüvelyben van)Kívül is dudoros...

(aranyeremmég soha nem volt első szülés után sem...)

Nekem a dokim mondta hogy sajna másodiknál normális,mert első terhesség alatt csak megvastagszanak,és a második alatt jobban kijönnek már..Engem asajátjaimmal kapcsolatban biztat,mert nekem aztmondta elmúlik magától szülés után...

Nekemezekre hastartó pántotjavasoltak és Arnica homeót,amiktőla nunisfájdalom el is múlt szépen! :)

Én a homeós golyót napi 5-tel javasolnám,nekemnagyon bevált...

37hkm

2012. ápr. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!