Örülnétek velem egy kicsit?
Figyelt kérdés
Az előző terhességem sajnos szomorú véget ért, de tegnapelőtt kétszer is pozitív lett a tesztem, már az elmaradt mensi első napján. :) Azonban tele vagyok félelemmel amiatt, hogy az előző olyan rosszul sikerült. Adnátok egy kis önbizalmat? :) Köszönöm mindenkinek!2012. ápr. 20. 09:07
21/28 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon rendes lányok-asszonyok vannak itt, hihetetlenül jól esett a biztatás! :)
Szívesen bejelentkezem majd néha, és remélem, csupa-csupa jót írhatok majd. Mivel a teszt miatt megtanultam használni a képfeltöltést, bízom benne, hogy decemberben feltölthetek majd egy képet a Piciről, hogy mindenki, aki az enyémhez hasonló helyzetben van lássa, hogy van remény. :)
2012. ápr. 20. 19:04
24/28 A kérdező kommentje:
;) Így bizony!
2012. ápr. 20. 20:09
25/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ha látja még valaki: tegnap voltam dokinál, 7 hetes és 1 napos terhességet állapított meg, és láttam a Babácskámat! 1,04 cm, és még szívműködése is van ám! :) Szóval remélem, tényleg minden jól alakul, őszintén köszönöm a biztatást!
2012. máj. 10. 18:16
26/28 anonim válasza:
Szia!
Egyike vagyok a szurkolóknak és a biztatóknak. :)
Nagyonnagyon örülök nektek, vigyázz nagyon magatokra!
Nagyon boldog babavárást!!!!!
10 hetes km
27/28 A kérdező kommentje:
Köszönjük, kedves Biztató! :) Neked is nagyon boldog és nyugodt babavárást kívánok!
2012. máj. 10. 18:56
28/28 anonim válasza:
Jaj de jó, én is Veled örülök újra! Látod csak hinni kell!! Úgy elrepül majd az idő!!
Boldogan és nyugodtan várd a picikédet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!