Örülnétek velem egy kicsit?
Ó de szép pozitív! :)))) Nagyon gratulálok, mindenből a legszebbet neked, várandósságból és szülésből is. :))
37 hetes kismama
Én tavaly márciusban 12. hetesen vetéltem el. Augusztusban teherbe estem de nagyon féltem hogy minden rendben lesz- e. Igazából tudat alatt fel sem akartam fogni, hogy terhes vagyok, nem is úgy tekintettem magamra mint egy kismamára.Talán a 15. héttől kezdtem belegondolni, hogy IGEN! Mindvégig nagyon pozitívan álltam a dolgokhoz és azt mondtam, ha egy ilyen trauma után sikerült ez nem lehet véletlen. Hétről hétre éltem meg a várandóságot soha nem rohantam időben előre.
Álomszerű terhességgel ma töltöttem be a 38. hetet.
Gratulálok és csak pozitívan!
Én is sajnos így jártam, tavaly 9 hetesen hagyott itt a babánk. :(
Idén újra babás vagyok, már 7 hetes múltam, remélem idén nagyobb szerencsénk lesz a picivel!!!
Neked is ugyanezt kívánom, drukkolok neked is, hogy egészséges babánk szülessen!! Mert Te is megérdemled!!
Vigyázz nagyon magatokra!!!
Én csak sok boldogságot szeretnék kívánni, nyugodtan és bizalommal, hittel várd a gyermeketeket, ne gondolj semmi rosszra, olyan csodálatos Karácsonyotok lesz!
Nyugodt, türelmes, boldog 9 hónapot Neked!
17es vagyok.
Olyan jó fej csajszik vannak itt!
Milyen sok bíztató szót kaptál. :) Kicsit magamra is vettem őket, bocsi :))
Jó lenne, ha néha bejelentkeznél, hogy tudjuk, minden rendben Veletek! :)
Ha akarsz akár priviben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!