Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Örülnétek velem egy kicsit?

Örülnétek velem egy kicsit?

Figyelt kérdés
Az előző terhességem sajnos szomorú véget ért, de tegnapelőtt kétszer is pozitív lett a tesztem, már az elmaradt mensi első napján. :) Azonban tele vagyok félelemmel amiatt, hogy az előző olyan rosszul sikerült. Adnátok egy kis önbizalmat? :) Köszönöm mindenkinek!
2012. ápr. 20. 09:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ó de szép pozitív! :)))) Nagyon gratulálok, mindenből a legszebbet neked, várandósságból és szülésből is. :))

37 hetes kismama

2012. ápr. 20. 10:29
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Az előző babám én is elveszítettem még nagyon az elején (5.hét), de most, egy évre rá már 21 hetes vagyok ;) nagyon boldog babavárást és gratulálok :)
2012. ápr. 20. 10:44
 13/28 agleh ***** válasza:
100%

Én tavaly márciusban 12. hetesen vetéltem el. Augusztusban teherbe estem de nagyon féltem hogy minden rendben lesz- e. Igazából tudat alatt fel sem akartam fogni, hogy terhes vagyok, nem is úgy tekintettem magamra mint egy kismamára.Talán a 15. héttől kezdtem belegondolni, hogy IGEN! Mindvégig nagyon pozitívan álltam a dolgokhoz és azt mondtam, ha egy ilyen trauma után sikerült ez nem lehet véletlen. Hétről hétre éltem meg a várandóságot soha nem rohantam időben előre.

Álomszerű terhességgel ma töltöttem be a 38. hetet.

Gratulálok és csak pozitívan!

2012. ápr. 20. 12:26
 14/28 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volt olvasni a soraitokat, örülök, hogy előbb-utóbb mindenkinek összejön, amire vágyik! Én is olyasmit érzek, hogy még nem merem elhinni, még nem merek tiszta szívből örülni, de közben mégis annyira boldog vagyok, hogy itt van ez a kis valaki, akinek én leszek az anyukája! :) Nagyon szívmelengető érzés, hogy ennyien támogattok, őszintén nagyon köszönöm!
2012. ápr. 20. 13:35
 15/28 Anita8401 ***** válasza:
Gratula a babához :))) minden rendben lesz meglásd megnéztem a képet én is ezt a fajta tesztet vettem és nekem is ezt mutatta :)) ne aggódj és csak pozitívan állj a dolgokhoz hidd el minden ok lesz és decemberben a karjaidban tarthatod a drágaságodat :))
2012. ápr. 20. 16:02
 16/28 A kérdező kommentje:
Bizony, dec. 25-re írja a kalkulátor, szóval Ő lesz a legcsodásabb karácsonyi ajándék, amit valaha kaptam! :) A férjem is karácsonyi (dec. 21.), és én is téli gyerek vagyok, szóval családi vállalkozás gyanánt talán felcsapunk az Északi sarkon manóknak... :D
2012. ápr. 20. 16:05
 17/28 anonim ***** válasza:

Én is sajnos így jártam, tavaly 9 hetesen hagyott itt a babánk. :(

Idén újra babás vagyok, már 7 hetes múltam, remélem idén nagyobb szerencsénk lesz a picivel!!!

Neked is ugyanezt kívánom, drukkolok neked is, hogy egészséges babánk szülessen!! Mert Te is megérdemled!!

Vigyázz nagyon magatokra!!!

2012. ápr. 20. 17:05
 18/28 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy Te sem adtad fel! Jó egészséget Nektek, és nyugodt, kiegyensúlyozott várandósságot! :)
2012. ápr. 20. 17:31
 19/28 anonim ***** válasza:

Én csak sok boldogságot szeretnék kívánni, nyugodtan és bizalommal, hittel várd a gyermeketeket, ne gondolj semmi rosszra, olyan csodálatos Karácsonyotok lesz!

Nyugodt, türelmes, boldog 9 hónapot Neked!

2012. ápr. 20. 17:47
 20/28 anonim ***** válasza:

17es vagyok.

Olyan jó fej csajszik vannak itt!

Milyen sok bíztató szót kaptál. :) Kicsit magamra is vettem őket, bocsi :))

Jó lenne, ha néha bejelentkeznél, hogy tudjuk, minden rendben Veletek! :)

Ha akarsz akár priviben is.

2012. ápr. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!