Az okozhat valami gondot, ha kétemeletes házban lakom és mindenért lépcsőzni kell emiatt?
Hát én panellba lakom a harmadik emeleten és volt olyan hogy 1 nap 5* le-fel mentem a lépcsön. Szerintem csak fárasztó dolog semmi más.
Boldog babavárást!
34hkm
Sőt, kismamáknak szokták javasolni, hogy könnyebben szüljenek. Habár ez a dolog nem igazolt, mégis a kórházban rengeteg kismama lépcsőzött, akár egy órát is.
Biztos nem árt, fittebb is leszel tőle. :)
Én naponta egyszer fel és le mentem a másik emeletre, emeletről.
Hozzáteszem, én is hallottam a lépcsőzés ártalmairól.
Nem kell túlzásba vinni.
Problémamentes terhességnél semmi ilyen nem okoz gondot, sőt még a lépcsőzésnél nagyobb terhelés sem.
Ha veszélyeztetett egy anyuka, akkor egy rossz lépés is baj lehet, nemhogy egy emeletnyi "mászás".
Nem tudom hol tartasz a terhességben, de abból kell kiindulni, hogy minden rendben lesz!
én is minden nap lépcsőzöm, mert két szintes házunk van és a lefagyasztott húsok, zöldségek, gyümölcsök a kamrában vannak nagy fagyasztóban. ezen kívül teregetni se teregetek már a lakásba, az kertet is rendezem.. bár nekem meg is lett a böjtje, mert erősen begörcsöltem, ezért tegnap kórházba is kellett mennem, ahol nyugalomra intettek. persze ettől függetlenül ugyanúgy lépcsőznöm kell, de a kerti munkát egy időre hanyagolom.
minden jót Neked és boldog babavárást!
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!