Szabad terhesen lépcsőzni, főleg ebben a melegben? 28 hetes kismama vagyok és kezd kicsit látszódni a viszerem.
Nem ajánlanám. A kórházban az utolsó napos kismamák szoktak lépcsőzni, hogy beinduljon a szülés. Más persze, ha egyébként is emeleten laksz vagy dolgozol, hozzáedződtél mostanra. Egyébként a sétánál tényleg nincs jobb. Esetleg reggel-este sétálva menni a munkahelyre vagy legalább egy szakaszon, meg most azért esténként is 21-ig sétálgathatsz, reggel meg még jó a levegő is.
29 km
Reggel és este sétálok természetesen, de napközben is kellene 3x :(
Akkor nem lépcsőzöm, próbálok a folyosón bolyongani egy kicsit. Köszönöm a válaszokat!
Érdekes lett volna ha nem lépcsőzök terhesen, ugyanis emeletes házban lakunk. Napjában kb 20×tam meg az emeletet, pedig nekem is kezdtek látszani az erek a lábamba, de nekem nem volt választásom. A lányomat ehhez képest másfél héttel túlhordatm, a lábaim jól vannak, most várom a másodikat, most meg mégtöbbet mászok az emeletre a lányom miatt!
Nem rohamtempóban, de egy kicsi nem fog megártani!
Direkt azért szerintem ne lépcsőzz, de tapasztalatom szerint az egészséges napi lépcsőmászástól nem nagyon lehet az embernek baja (harmadikon laktunk lift nélküli házban, jellemzően a harmadikra jártam az egyetemen, és egy jó hosszú lépcsősor vezetett a munkahelyemre, ehhez képest napra pontosan időre szültem)
Szerintem esténként sétálhatsz a jó levegőn, mikor már nincs olyan meleg, egyébként is jobban esik. Lehet, akkorra még a párod is hazaér, és mehettek együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!