Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezeken kívül miket vegyünk a...

Ezeken kívül miket vegyünk a babának? Ez így jó lesz?

Figyelt kérdés

BÚTOROK,EGYÉB DOLGOK A BABASZOBÁBA:

-kiságy

-pelenkázóasztal

-takarók,plédek

-ágyneműszettek

-8 lepedő

-2 éjjelifény

-bébiőr

-légzésfigyelő

-zenélő-forgó

-pelenkatartó vödör

-törlőkendő melegítő

-pihenőszék+szűkítő

SÉTÁK,UTAZÁSOK:

-babakocsi+mózes+sportrész

-4 pelenkázótáska

-lábzsák

-pohár-cumisüvegtartó

-napernyő

-téli szett

-2 nyári szett

-esővédő,szúnyogháló

-autósülés

FÜRDÉS,ÁPOLÁS:

-kád,állvány

-kozmetikumok(sampon,fürdető,testápoló,babaolaj,hintőpor,folyékony hintőpor,popsikrém)

-vatta

-hajkefe,fésű

-fürdőlepedők

-vízhőmérő

-babaolló

-3 csomag törlőkendő

-1 csomag pelenka

ETETÉS:

-etetőszék+szűkítő

-tápszeradagoló

-gőzsterilizáló

-1 db 340 ml-es cumiüveg

-3 db 260 ml-es cumisüveg

-4 db 150 ml-es cumisüveg

-cumisüveg melegítő

-autós cumisüveg melegítő

-előkék

-textilpelusok

-babavíz

-tápszer

EGYEBEK:

-3 cumilánc

-2 csomag cumitisztító kendő

-10 db cumi

-lázmérők(cumilázmérő,homloklázmérő,sima lázmérő)

-játékok

A ruhákat nem írtam le,mert abból biztos,hogy elég van(sőt,még talán sok is).

Szerintetek még miket vegyünk?

2012. ápr. 19. 12:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

#19-es vagyok. Hát szerintem is ha így előre el van döntve úgymond, hogy tápszeres lesz, akkor nem akarja szoptatni, vagy valami gyógyszert szed, mert beteg és amiatt nem szoptathat (pl. hallottam hogy epilepsziás az anyuka, és a gyógyszerek miatt amiket szed, nem szoptathat). Ha viszont nem betegségről van szó, akkor szerintem is inkább többet érne a Babának az anyatej, mint ez a sok holmi, mert sokmindentől megvédi és számára az a legjobb étel.

Nekünk a mi ágyunk mellett van a kiságya, majd a nyáron tervezzük hogy a saját szobáját megcsináljuk és átköltöztetjük. Még pici, és nagy szüksége van rám és Apucira is, a játékot is nézi, és elnézelődik egy darabig, de ha nem vagyunk mellette, sír. Ránk van szüksége, mi tudjuk megnyugtatni. A játszószőnyegen is elvan és élvezi, de közben végig foglalkozom vele, beszélek hozzá, énekelek neki. Szóval ilyen picin még nem tud kezdeni a játékokkal semmit, foglalkozni kell vele.

2012. ápr. 20. 17:31
 32/41 A kérdező kommentje:

Miért,a babámnak miért lesz rosszabb,hogy több pelenkázótáskánk és cumink van és pelenkázóasztalon fogom rendbe tenni?

Miért lesz attól bármi baja,hogyha tápszert kap?

Nem fogom otthagyni a játékokkal egyedül,bent a szobájában.Vele leszek egész nap,foglalkozom és játszok vele,csak aludni fog egyedül.

2012. ápr. 20. 17:37
 33/41 anonim ***** válasza:
88%

Senki nem írta ,hogy rossz lesz neki.De mitől lesz jobb?

Mert igen az anyatejtől jobb lenne neki! Ez a terhesség ,babavárás rólad szól.Pedig róla kellene szólnia!

Amúgy a külön szobát nem azért írtam,hogy nappal is bent lesz egyedül, de a hozzászólásaidból ezt így is lehet gondolni. Illetve te írtad, hogy újszülött kortól lehet használni az etetőszéket. Szóval ez is kétértelmű volt.És igen képzeld pelenkázóasztal nélkül is tisztába lehet tenni egy gyereket. Ezt arra a válaszodra értem ahol azt írtad,hogy máshol nem tudod megtenni. A nem tudom megtenni vagy a nem akarom megtenni között óriási a különbség! Ez van a szoptatásnál is. Nem az ,hogy nem tudod, hanem nem is akarod. Pedig hány anya sírja végig az első heteket ,mert nem tudja anyatejjel táplálni a gyerekét! Mindenhol olvasni az a legjobb és a legegészségesebb a gyereknek! Nem hiába vannak anyatej gyűjtő állomások.

2012. ápr. 20. 17:46
 34/41 anonim ***** válasza:
Oké, én már leírtam mit vegyél meg a felesleges dolgok helyett, de a mostani válaszaid, pfff, nem akarok bunkó lenni, de ha már feltetted a kérdést hogy mit vegyél még, akkor javaslom szerezz be néhány szakkönyvet a gyerekgondozásról nevelésről, mert a válaszaidból lerí hogy fogalmad sincs egy újszülött alapvető szükségleteiről.
2012. ápr. 20. 20:29
 35/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ezt a kérdést véletlenül nem te tetted fel?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2012. ápr. 20. 20:50
 36/41 A kérdező kommentje:

Mégis hol tehetném máshol tisztába?Az ebédlőasztalon vagy hol?Ha megtehetjük azt,hogy vegyünk pelenkázóasztalt,akkor miért kéne más megoldást találnunk arra,hogy tisztába tudjuk tenni?

Nem érdekel,hogy ki szoptatja és ki nem szoptatja a babáját és hogy ki lesz depressziós azért,mert nem tud szoptatni.Én sem beszélek rá senkit a tápszerre,akkor engem sem kell rábeszélni a szoptatásra,ezt a döntést megtudom hozni egyedül is.

Azt a kérdést nem én tettem fel,de ahogy látom,nem csak én nem fogok szoptatni ezek szerint...

2012. ápr. 21. 10:08
 37/41 anonim ***** válasza:
Mikor fogsz szülni?
2012. ápr. 21. 10:27
 38/41 A kérdező kommentje:
Április 26.-án.
2012. ápr. 21. 11:09
 39/41 anonim ***** válasza:

Azt a mindenit!

Az mindjárt itt van :)

Sok szerencsét , meg sok boldogságot!

7. válaszoló vagyok amúgy :)

Én csak annyit tennék hozzá ehhez a szoptatós dologhoz, hogy én vidéken születtem meg, sajna épp ott volt anyum, és ott nem adtak oda anyámnak, amikor én akartam enni, és ezért mindig lemaradtam a ciciről. tulajdonképpen jobban esett anyám karjaiban lenni, mikor elvettek tőle, akkor ordítottam kajáért.

és akkor a b.zi nővérek telenyomtak tápszerrel.

ebből annyi gond lett, hogy anyámnak becisztásodott a melle, meg is kellett műteni :S

illetve én nagyon hasfájós baba lettem :S

ordítottam nagyon a görcsöktől :S

én nem javaslok semmit, csak leírtam, hogy ezt az oldalt is lásd, de én nem ítélkezem feletted!

az immunitás szempontjából is nagyon fontos az anyatej.

2012. ápr. 21. 11:18
 40/41 anonim ***** válasza:
33%
Annyit értesz egy újszülötthöz ,mint hal a járáshoz :)
2012. ápr. 21. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!