Okozhat a front görcsölést?
Lehet. Én majd meghaltam 23 hetesen, akkor volt egy irtó front. Kitartás, majd elmúlik!
31+5 hkm
Igen, megérezheted a frontot ilyenkor jobban. Nekem is voltak ilyen görcsölgetések. Ha nem erősödnek és elmúlnak, nincs miért aggódni.:) Szedj magnéziumot és pihenj:) Remélem jól vagy!:)
10 hós anyukája
Van összefüggés a frontok és a szülések között (szülész ismerősöm előre fogja a fejét, ha egy ilyen napon ügyeletes), persze ez az utolsó 2-3 hétre vonatkozik, csak front miatt azért nem indul be korábban.
Én nagyon megérzem a frontokat, sok magnéziumot szedek, pihenek, ha nem múlik a No-spa mindig segített, amikor mensi szerű görcsök voltak, mert ezek nem tesznek jót a méhszájnak, elkezdhetsz rövidülni és nyílni is a görcsöktől.
Nekem korán, és gyakran voltak mensi szerű görcsök, de egyáltalán nem nyíltam. 40+3 napra szültem és akkor is a magzatvíz elfolyása után kezdtem el csak nyílni kb.5-6 óra múlva.
A front, ami hideg front volt a szülést megelőző pár napban volt, de nem indult be tőle...
5. vagyok, nekem a 20. hétre a mensi szerű görcsök miatt rövidült a méhnyakam és uh alapján nyílt a nyakcsatorna is, ami szerencsére a magnéziumnak és a pihenésnek köszönhetően azóta nem változott.
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!