Kismamik, a félidő környékéig hány kilót szedtetek fel?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 10:45
1/4 anonim válasza:
Szia! Én 2-3kilót szedtem akkorra fel,de úgy, hogy előtte közbejött a húsvéti jóllakás:) Most tartok 5-6 kilónál.
Kellemes és problémamentes terhességet kívánok!
31 hetes pocakos
2/4 anonim válasza:
Szia!Én is 2-3 kilónál tartottam akkor.De ez egyénenkénk sőt terhességenként változik.Most 6 kilónál tartok és a 26. hétben járok.12kg. mondanak átlagosnak az egész terhesség alatt.
3/4 anonim válasza:
Én pont félidőben vagyok, én már 8 kg-nál tartok, de ami érdekes, nem látszik. Hogy hova ment ez a sok kiló?! Lehet, mind a pocimra és környékére :-) Sokan engem azzal piszkálnak, hogy mennyi megy fel meg jajj, mi lesz stb., de nem tök mindegy? Nem vagyunk ugyanolyanok, így ez sem ugyanolyan. Tudom, ha túl sok, megsínyli az egészség, de amíg nem zavar, nem okoz problémát, sőt, mondom, nem is látszik, akkor minek foglalkozni vele, nem igaz? Fő a baba egészsége :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jő egészséget mindenkinek!!!
2009. jún. 20. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!