Második babás kismamák, nektek is volt ilyen érzésetek?
Igen,eszembe jutott.
Minden terhességnél.
4 gyerekes
Nem, hál istennek ilyen egyáltalán nem jut eszembe. Szerencsére nagyon nagyon könnyen szültem az első babámat, bízom abban,hogy ez most is így lesz. Sőt egyáltalán meg sem fordul a fejemben, hogy ne így lenne.
Attól viszont rettegek,hogy a picinek nehogy baja legyen szülés közben/alatt/után:(
Igen,a második és harmadik terhességemnél féltem nagyon.
Az elsővel nem.
Ez konkrétan meg sem fordult a fejemben.
Az első terhességem problémás volt, be is fektettek hetekre. Én ezen aggódok, hogy ha most valamiért be kell feküdjek, ki fog a fiamra itthon vigyázni. Férjem külföldön dolgozik és nagy érvágás lenne, ha ott kellene hagynia a munkahelyét.
Ilyen, hogy ott maradok, soha nem fordult meg a fejemben.
24+5hkm
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Arra jutottam, h mindenki attól fél legjobban a többedik terhességnél, amit az előzőben a legrosszabbnak látott..
Nem állandóan foglalkoztat ez a gondolat, csak néha felerősödik bennem.
Igen, megfordult már többször a fejemben nekem is - császár volt az előző, és most is az lesz, eü okokból kifolyólag nem is jöhet szóba más, és itt a műtét miatt még nagyobb a kockázat.
Én beszélek erről a hozzám közelállókkal, és ilyenkor jobb, esetleg avasd be te is a férjed legalább a félelmeidbe, szerintem sokat segít, ha kibeszéli kicsit magából az ember.
En nekem az elsonél is eszembe jutott. En ugy mentem szulni, hogy elmagyaráztam neki mindent: csekkek befizetési, mi hol találhato és az életbiztosításomat is. O meg leszidott, hogy ilyen hulyeségekre ne gondoljak.
Nehezen szultem. 4,5 kg volt a kiscsaj, szo szerint kinyomták belolem. Akkor azt hittem, hogy ottmaradok az ágyon. De alig várom, hogy másodszor is terhes legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!