Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tegyem le a cigit?...

Hogyan tegyem le a cigit? Akaratgyenge vagyok! Nem akarok ártani a babának!

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 10:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak megijeszteni de az unokatestvéremnek 2 hete a cigi miatt halt meg a babája a pocakjában!!!!!nem éri meg a baba életével játszani!ha igazán akarjátok azt a picit akkor le tudod tenni!de még mielőtt késő nem lesz!!!!
2012. ápr. 18. 10:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyám letette a cigit,de dohányfüstben tartózkodott és olyan asztmás vagyok meg allergiás és gyenge hogy csupa szenvedés az életem! Szívbetegségem is csak felnőttkorra lett diagnosztizálva,sokat fulladok 25 évesen.

Hiába éltem én egészségesen! Az anyámtól megkaptam egy életre.

2012. ápr. 18. 10:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Én erős dohányos voltam napi 1.5 dobozt szívtam,véletlenül lettem terhes,de onnantól kezdve,hogy megtudtam,hogy babám lesz egy szálat sem szívtam.Most pontosan 15 hónapja vagyok füstmentes.És mióta nem dohányzom nagyon büdösnek érzem a dohányos embereket.Szerintem csak akarat kérdése,olykor még nekem is hiányzik akkor hamar megeszek egy almát,vagy bekapok egy rágót,és már el is felejtettem.Egy nagy elhatározás és sikerülni fog.
2012. ápr. 18. 12:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, pont most szült az egyik ismerősöm 2440gr-os babát 40. hétre!!!!! És a cigi miatt!!! És szegény babát át is szállították másik, sokkal távolabbi kórházba, ahol profibbak "babaügyben", mert kékült 2 naposan a szája, légzés, szív problémák, stb... Nem ijesztgetni akarlak, de ez 100% a cigi miatt van és nem tudom elhinni, hogy megér ennyit a cigi!!!!!!!!!!
2012. ápr. 18. 12:03
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Már meg ne haragudj, de az ilyen "akaratgyenge" emberek NEM ÉRDEMLIK MEG A GYERMEKÜKET. Más mindent megtesz, hogy egészséges babája szülessen, te meg....

Tényleg igaz: állj szembe a tükörben magaddal, gyújts rá és nézd meg jól magad.

Mindezt úgy mondom, hogy 10 évig cigiztem, napi egy dobozzal szívtam. A baba tervezése előtt fél évvel leszoktam. Mert én szeretem őt. Szeretném ha egészséges lenne, arról nem is beszélve, hogy nem akarom, hogy 20 éves korában temesse el az anyját....

Nézz magadba és ne keress kifogásokat mert ebben az esetben NINCSENEK KIFOGÁSOK!!!!

2012. ápr. 18. 13:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Szia! Fejben dől el minden! Egyszerűen határozd el magad, hogy ettől a pillanattól kezdve nem dohányzol! Elsősorban a babád miatt, aki a belőled fejlődik (abból, amit bejuttatsz a szervezetedbe) és magad miatt sem! Ne halogasd! Nagyon nehéz lesz, az tény, de próbáld meg! És ha megszületik a babád, utána se gyújt rá soha többet! (Nincs annál elkeserítőbb látvány, mikor anyuka tolja a babkocsit és ott lóg a cigi a kezében!)
2012. ápr. 18. 13:13
 17/22 A kérdező kommentje:

Igazatok van!Leteszem mindenképpen!!!!!

Még esetleg annyi lenne a kérdésem hogy mivel eddig cigiztem még ha nem is sokat,hozzáteszem sutyiba! kimutatja az ultrahang???Mocskosul szégyenlem magam!!!

2012. ápr. 18. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Az uh azt mutathatja ki, ha valami baja van a babókának - kívánom, hogy ne legyen, de sajnos eddig is rengeteget ártottál neki, tehát bármi előfordulhat. Sőt, továbbmegyek: valószínűleg egész életedben kísérteni fog, ahányszor a gyereked elköhinti magát, hogy vajon ebből mennyi a te bűnöd. Ha lesz bármilyen későbbi betegsége, problémája - legyen az egy allergia, asztma, akármi - akkor mindig arra kell majd gondolnod, hogy ez a te hibád. Viszont még mindig jobb, ha eddig cigiztél és ezután soha többé, mint ha folytatod, akár egy-egy szállal is...
2012. ápr. 18. 13:44
 19/22 anonim ***** válasza:
66%
Nap mint nap meg kell küzdenem a cigi utáni vággyal. De nem gyújtok rá. Szüleim dohányoznak és amikor ott vagyunk náluk hétvégén majd megdöglök egy szál cigiért. De nem gyújtok rá. Férjem nem dohányzik, szerencsére itthon nincs kísértés. TEDD LE A CIGIT!!! MOST!!!! A gyereked is azt szívja te buta nő. És ezt a kérdést 22 hetesen teszed fel?
2012. ápr. 18. 14:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Az ultrahang nem mutatja ki. De tényleg ne gyújts rá soha többet.
2012. ápr. 18. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!