4 hós babának tehetek a gyümölcshöz 1 kis kekszet? Állítólag 4 hónapos kortól lehet! Valaki segítene? Nem akarok ártani neki!
Szia! Ezzel kapcsolatban nagyon kioktatott a doki meg a védőnő...babapiskótát, mivel liszt meg tojás van benne 8 hónapos korától ehet. Van babakeksz, azt már 6 hónapos kortól.
Így van, hogy nem kap gyümit egy nap, mert 9 felé tejpépet eszik, ha megeszi az adagját, akkor nincs gyümi, mert nem lesz ebéd. Én is azért akartam volna neki piskótát adni, hogy táplálóbb legyen, és ezt együk délelőtt, ne a tejpépet. A tejpépet délután akartam, de még várnom kell. Keress rá a neten: Sinlac...azt szokták sűrítőnek használni gyümikhez, mert édes. Nekem a dokim meg sem említette:( Mi lassan 6 hónaposak leszünk, úgyhogy jöhet babakeksz:))
Én 11 hósan adtam először, pont egy hónappal korábban, mint ahogy az orvos és a védőnő javasolta.
Nézd meg a keksz összetevőit, aztán nézd meg, hogy azokat mikortól lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!