Most már nem tudom, hogy mit gondoljak? Segitenétek?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy hétfőre nem várom. Tegnap nagyon sok vizes folyásom volt, teljesen elkeseredtem, hogy megint nem sikerült. A barátnőm rábeszélt, hogy csináljunk tesztet, pedig 4 nappal elötte voltam, meg a vizes folyás, szóval hagytam azért magam rábeszélni. :) A teszt persze negativ lett. Mára belenyugodtam, már amennyire bele lehet, gondoltam legalább nincs bizakodás, várakozás még 4 napig. Délelöt takarítottam a fürdőszobát és kivettem a tesztet és nagyon, de nagyon halványan van rajta egy második csik is. Persze időntúl lett. Szerintem ilyenkor már értékelhetetlen, de barátnőm szerint nem, mert neki 3 fia van és az egyiknél éppen igy volt. Na most megint kezdődik a reménykedés. Ez a legrosszabb. Szeretném, ha elmondanátok a véleményetek. A negativ is érdekel. Mert azért a vizes folyás nem hazudik. :(2009. jún. 19. 21:46
11/17 anonim válasza:
Szurkolok Neked, tuti, hogy baba lesz, sokan voltak már terhesek kései pozitív teszttel. :O)
12/17 anonim válasza:
Szerintem ha már a mensi napja elött halvány pozitív a teszted akkor jók az esélyek a babára:-)))
13/17 anonim válasza:
Na mi a helyzet a teszttel? Mi lett az eredmény?
14/17 anonim válasza:
Helobelo :-)
Várjuk többen is az eredményt!!! Sikerült???
15/17 A kérdező kommentje:
Azóta nem csináltam tesztet, mert megjött. :( Vagyis nem normálisan, mert nagyon sötét valami,ami 1 napig tartott, azóta nagyon kevés van,de nem piros még véletlenül sem. Elmentem dokihoz, hasi uh-val megnézett, azt mondta nem terhesség. :( Ciszta. A clostitól maradt vissza. Ebben a hónapban nem is szedhetem. Jövő héten megyek vissza kontrollra. A melleim fájnak, majd leszakadnak, de sajna nem terhesség :((
2009. jún. 25. 06:22
16/17 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm az érdeklődést!!! :) Kedvesek vagytok!!!!
2009. jún. 25. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!