Másnak is vérzett az ínye terhesség alatt?
Igen, normális! Nekem a fogorvos mondta, hogy mivel várandós vagyok naponta legalább 1-szer mossak többször fogat, mint ahogy szoktam! És használjunk fogselymet! A fogínyvérzés természetes!
28 hkm
Hát az normális hogy érzékeny a foginy és ez vérzékenyebb, de a vérzés maga egy foginygyulladástól van.
most terhesen voltam fogorvosnál, ahol a doki mondta hogy érzékenyebb a hormonoktól, de ha nincs gyulladás nincs vérzés sem. így kipucolta és leszedte a fogkövet (még jó hogy külfldön terhesen ez ingyenes), és ajánlotta hogy egy nagyon vékony kis kefével tisztítsam a fogak között, ezt meg is mutatta hogy kell. kb 3 nap után elmúlt a vérzés.
ez egy kép, habár protézis kefének hívják, de ebböl van egy nagyon vékony változat is, amivel a sima fogközök közé is bejutsz, és pikk pakk elmúlik a vérzés.
nekem gyógynövényes paradontaxot javasolt, ez helyre is hozta a vérzést. mondjuk egy fogkrémhez képest elég borsos ára van, de tényleg 2 nap alatt rendbe hozta és azóta se vérzett. boldog babavárást!
24 hkm
Én már kipróbáltam a puhább fogkefét is, meg a paradontaxot, meg más fogínyvérzésre való fogkrémet is, de így is vérzik... nem is kicsit.
A védőnőm javasolta a hegyi árnikát homeos bogyóként, az legalább egy kicsit csökkenti...
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!