Teherbe eshetek így?
Figyelt kérdés
ha háromszor csinálnám a párommal egy nap úgy, hogy első kettőnél időben kiveszi, de a harmadiknál már nem, akkor van rá esély hogy tehes leszek?
persze nem megállás nélkül három menet. pár órán belül.
maradhatnak még életképes spermái 2 menet után?
2012. ápr. 16. 22:34
1/22 anonim válasza:
persze, és valószinüleg 3as ikreid lesznek. :D
2/22 A kérdező kommentje:
huu! mekkora poén :S
2012. ápr. 16. 22:43
3/22 anonim válasza:
Maradhatnak, hogyne eshetnél teherbe. Lehet, hogy ráérnétek még ezzel, ha így gondolkozol.
4/22 anonim válasza:
Igen, maradhat, sőt, a megszakítás mellett is teherbe lehet esni, főleg ha több "menet" is van, mert az első után a hugyutakba maradt spermiumokat az előváladék kimossa. Szóval ha nem akarsz teherbe esni, akkor védekezzetek rendesen, mert ez így csak "orosz rulett".
5/22 anonim válasza:
Ha egy nap 10X lennétek együtt akkor is teherbe eshetsz ha nem védekeztek.
6/22 A kérdező kommentje:
2 menet között elmenne wc-re. azt olvastam a sav megöli azokat a spermiumokat amik "bennt" maradtak...
3éve megszakítással "védekezünk" és eddig nem lett semmi gond
2012. ápr. 16. 23:20
8/22 anonim válasza:
Ha egyet nem öl meg (érted, egyet), akkor is elég. Sok fiziológiás ismereted nincsen...
9/22 A kérdező kommentje:
utolsó előtti. nem itt kell imádkozni
ha nem tetszik amit kérdeztem vagy írtam nem kell válaszolni.
az oldalnak az a lényege hogy olyan kérdéseket tegyen fel az ember emikre nem tudja a választ. nem az hogy firkáljuk a másikat.
még akkor sem ha hülyeség amit kérdezek vagy írok
2012. ápr. 16. 23:38
10/22 anonim válasza:
De igen az, mert ha ennyire alap dolgokat nem tudsz, akkor egyáltalán nem is kéne csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!