Elküldtek a vérellátóba ellenanyag szűrésre, mert ellenanyagot termel a szervezetem! Ugye nincs baj?
7 hetes terhes vagyok, ez a 2. babám az elsővel nem kellett ilyet csináltatni!
Köszönöm
Köszönöm!!!!Addig megpróbálok nem aggódni!Holnap megyek a vérellátóba, amíg nincs meg az eredmény nem is idegesítem magam, mert csak a babámnak teszek rosszat!
Köszi a választ.
van ám itt más ellenanyag is.
habár elég furi hogy ár 7 hetesen termeli a szervezeted.
A legismertebb az D- antitest, ami az RH össze férhetetlenség miatt van, de bizony vannak más al antitestek is.
Èn is a második babámat várom és nálam most a közepe után jött ki, hogy E-antitestet termel a szervezetem. Dokim meg semmit nem mondott, és nagyon megijedtem, de a családban van orvos így megkérdeztem mi is ez. Létezik az A, B, 0, vércsoport de azon belül vannak más al vércsoportok, mint D, E, M meg még egy rakat. Szerintem nálad is Anti-E lesz mert terhesen és vérátömlesztéskor ez a leggyakoribb. Sok infot nem találtam miért nézik, és mit okozhat, talán annyit, hogy sárgaságot okozhat mind a gyermeknél mind az anyánál, de ez sem volt egyértelmü. én jövöhéten megyek orvoshoz majd megkérdezem, mert a kiskönyvbe pirossal került, de ö nem mondott róla semmi.
Én úgy tudom, hogy mindenkinek menni kell, egyrészt vércsoport meghatározásra másrészt ellenanyag szűrésre. Nekem is kellett.
Úgyhogy ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!