27 hetes vagyok szedem a magneb6-ot, mégis olyan sokszor bekeményedik a hasam, nem fáj csak kemény! Mindig attól félek, hogy idő előtt meg fogok szülni. Ez normális?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 17. 20:34
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek
2008. ápr. 19. 07:21
12/12 anonim válasza:
Nekem is sokat keményedett a hasam.Nem fájt,csak kemény volt,meg nem tudtam sokat fent lenni vele,mindig leültem ha tehettem.Én azt hittem ez természetes,így nem is mondtam a dokinak.2-3 hét után még rosszabb lett,akkor mentem dokihoz és megemlítettem neki.Fekvésre ítélt és nospát írt fel 3*2 naponta.Hiába nem fáj nekünk,akkor is görcsöl,csak nem érezzük.Kinyílt a keményedésektől a méhszájam.Azóta sokat pihenek és továbbra is szednem kell a nospát.Persze kifeküdtem az egy hetet amit előírt,így jobb.Beszélj te is szerintem vele,mert nem normális ha sokat kemény.Nekem is hamarabb kellett volna,de azt hittem ez természetes.29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!