Normális ennyi idősen ha naponta többször bekeményedik a méhem?
Szia!Én 28 hetes vagyok és tegnap,tegnapelőtt én is keményedtem napi többször,eddig nem is tudtam,hogy ez milyen érzés,de ma sokkal jobb talán 1-2 éreztem.Szerintem front volt,van.Én is kíváncsi lennék ez meddig normális.
Majd írd meg mit mondott az orvos.
Kitartást.
Szia, én ma vagyok 20 hetes és 3 napos, de kb. 1 hete keményedik az én hasam is, tegnap, tegnap előtt olyan ijesztően, hogy hanyatt fekve szabad szemmel látható volt, hogy összehúzódott, és kb. 1 percig úgy is maradt.(Vékony alkatú vagyok, így minden látszik.)
Főleg estefelé és reggel szoktam érezni, pedig napi 4-600mg magnéziumot szedek ... A Baba nekem is szépen mozog, a doki szerint normális.
Hát remélem, mert engem is nagyon idegesít ...
Szerintem is hívd fel a dokit!
Egyébként a fronttól is, meg a magnézium hiánytül is lehet. Én a 21. héten voltam így, plusz még barnáztam is egy picit. Be is mentem a kórházba, biztos-ami biztos. Bent is tartottak 4 napig. Napi 3x2 magneb6-ot szedettek velem. A magnézium, mire használni fog nálad is, olyan 3-4 nap. Ne aggódj, nekem a kórházban azt modnták, a front okozhat ilyet, illetve a 20. héten kezd el igazán nőni a méh. (nekem komolyan annyit nőtt akkor, hogy azt néztem este, hogy reggel óta 2-3 centit dudorodott :)))
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!