Szükséges orvost felkeresni?
Figyelt kérdés
5. hetes vagyok, sárgás-fehéres enyhe folyást tapasztalok kb 1 napja. Korainak tartottam még orvoshoz menni, szükséges lenne?2012. ápr. 16. 19:29
1/5 anonim válasza:
Hát pedig ez nem játék!Menj orvoshoz nagyon hamar!
Nem ijesztgetni akarlak,hanem segíteni!Ez lehet hematóma!
Az pedig nem jó a magzatra nézve!Az orvostól kapsz gyógyszert és 2-3 hét szigorú pihenésre leszel ítélve.
2/5 anonim válasza:
Ez szerintem valami gombás fertőzés,amivel szontén jobb mihamarabb dokihoz menni.Nekem is volt-a 7. héten-kaptam rá kúpot(ami terhesség alatt használható),és Pimafucin nevezetű krémet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, holnap felkeresem akkor az illetékest.
2012. ápr. 16. 20:33
4/5 anonim válasza:
Hogy lenne már hematóma?Az vérzéssel jár. Nekem a sárgás-fehéres bő folyás teljesen normális, szinte végig van és doki mindig mindent rendben talál. Ha gomba lenne akkor meg min bűzös lenne.Persze nem látok beléd, de sztem nem kell feltétlen gondnak vélni.
5/5 anonim válasza:
Haematoma??? Az vérzés...
Ez max. fertőzés, de én ennek kizárására is felkeresném az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!