Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előtej. Mit csináljak?

Előtej. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
29 hetes terhes vagyok,már egy ideje van előtejem,általában éjjel,vagy ha fekszek,akkor szokott jelentkezni,de éjjel elég durva,teljesen átázik a hálóingem.Ti mit csináltok ez ellen,vagy van valami ötletetek hogy mit kell ilyenkor csinálni??Papírzsepit szoktam berakni de az hamar átázik.Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 16. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak eldobható melltartó betétek kimondottan szoptatos anyukáknak. Olyat vehetsz mar most is, csak annyi, hogy melltartoba kell tenni, igy abban kell aludni.
2012. ápr. 16. 19:20
 2/7 H.Orsolya ***** válasza:
0%

Próbáld ki a melltartóbetétet, éjszakára sportmelltartóval. Nekem beválik.

vagy próbáld meg már most fejni, annak tejszaporító hatása is van, így lesz tejed a szoptatáshoz is.

Nekem ezt javasolták...

2012. ápr. 16. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy elkezdj fejni, terhesen méhösszehúzódásokat okozhat és ez koraszüléshez vezethet. Egyébként sincs semmi köze az előtejnek a későbbi szoptatáshoz. Nekem is volt előtejem már elég korán, szoptatni mégsem tudtam.

Használj melltartóbetétet, ha olyat veszel aminek van ragasztócsíkja is, akkor melltartó sem kell feltétlenül, egy streccs topba is beleteheted a betétet, nem fog elcsúszkálni.

2012. ápr. 16. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
2. ki volt az az okos aki neked a fejést ajánlotta, szerencséd van, h nem szültél meg hamarabb! Van akinek a mellbimbót ingerelve indítják meg a szülést, oxitocint termel.
2012. ápr. 16. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Bármit csinálhatsz, melltartóbetét, akármi, csak fejni nem lehet, semmiképp.
2012. ápr. 17. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is a 24-25 héttől van, azóta kismamáknak való melltartó betéttel alszom.

Semmi képen nem szabad fejni még ingerelni sem, semmilyen formában, koraszüléshez vezethet! A dokim külön felhívta rá a figyelmemet, vigyázzak!

2012. ápr. 17. 08:53
 7/7 H.Orsolya ***** válasza:
Bocsi a rossz infóért, nem direkt volt. Nem akartam rosszat.
2012. ápr. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!