Akinek hamar van előteje terhesség folyamán, akkor az valószínűleg szoptatni is fog tudni?
1. terhességemnél volt előtejem (olyan 24-25 hetes korban), és szülés után rengeteg tejem volt, még anyatejgyűjtőbe is vittek beleőle, amellett hogy a lányom rendesen kapta és fagyasztottam is le belőle.
2. terhességemnél nem volt előtejem, viszont tejem ugyanúgy volt bőségesen, de anyaatejgyűjtőbe már nem tudtam adni.
Az előtej mindenképp jó jel.
Nekem azt mondta a védőnő,hogy nagyon jó jel de ha sokat idegeskedek meg stresszelek akkor könnyen elapadhat. Azt csak hallottam,hogy a szülés is sokat számít (mennyire fájdalmas,hogy viseled)
34+6
Ugyanezt kérdeztem anno a védőnőtől én is. :) Azt mondta, hogy nincs összefüggés a kettő között.
Nekem volt előtejem, szülés után rengeteg tejem volt, mégis csak 2 hónapig sikerült a szoptatás. :( (bár nálam a szoptatás alatt szedhető fogamzásgátló kavart be egyértelműen)
Barátnőmnek ömlött az előteje szülés előtti néhány héttől kezdve, szoptatott is sokáig.
Nekem egy csepp előtejem sem volt, viszont a 20 hónapos kislányom még mindig szopizik, és 8 hónapig anyatejadó is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!