Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberben szűlők, hogy...

Novemberben szűlők, hogy érzitek magatok? MOzog a pici a pocakban? Nekem állandóan a szülésen jár az eszem.

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:

sZIA!!

éN NOVEMBER 20-RA VAGYOK KIÍRVA.éS TE?éN JÓL VAGYOK,A PICI MOZGÁSÁT MÉG NEM NAGYON ÉRZEM,DE EZ LEHET AZÉRT VAN MERT ELSŐ BABA,MEG VAN EGY KIS FELESLEGEM IS.nEKEM IS SOKAT JÁR A FEJEMBE A SZÜLÉS,DE ELDÖNTÖTTEM HOGY NEM FOGLALKOZOK VELE MÉG,RÁÉR AKKOR.íRJ MAGADRÓL,MEKKORA A POCID,HOGY ÉRZED MAGAD??

2009. jún. 19. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nov.6-ra vagyok kiírva.Most kezd látszani a pocak,és a mozgást is most kezdem tudatosan érezni.Első baba lesz.
2009. jún. 19. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én november 12-re vagyok kiírva. Picurom már kb. 2 hete mocorog, de egy hete határozott rúgásokat érzek egyre gyakrabban, de inkább csak estefele, mikor vízszintbe helyezem magam :) A meleget is viszonylag jól bírom, főleg medence mellett. Hízásom eddig 3,5 kg. Pocak már látszik idegenek számára is :)

Kellemes babavárást és jó hétvégét.

2009. jún. 19. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mi november 5-re vagyunk kiírva. Az első mozgásokat már hamar megéreztem ahhoz képest, hogy első baba, de ezek még nem rendszeresek. Van hogy naponta többször is érzem, de van hogy napokig semmit, de én ezt annak tudom be, hogy első baba, túlsúllyal kezdtem a várandósságom, és mellső fali a lepényem. Én is sokat gondolok a szülésre, megmondom őszintén félek, de remélem ez majd elmúlik. És te mikorra vagy kiírva, neked mozog?
2009. jún. 19. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én nov.09-re vagyok kiírva, nekem semmi várandós bajom nem volt az elején sem, és most is kitűnően bírom a meleget (előtte is imádtam). Viszont én még nem érzem a mozgását. Azt már érzem, hogy néha itt vagy ott nyom, de a mozgást nem érzem. Annyira várom már. Szerintetek fel fogom ismerni, ha ő rugdos?

2009. jún. 19. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Mi nov. 19-re vagyunk kiírva. Az elmúlt egy hétben szemel láthatóan beindult a pocakom. A mozgásokat érzem-e valóban vagy csak úgy gondolom hogy az, még mindig nem tudtam eldöteni :) (Persze első baba) Kb 2 hete keveset aszom és sokat tevékenykedem. A meleget pedig elég nehezen viselem. Tudjátok már a baba nemét? Nálunk fiúcska lesz :)

2009. jún. 19. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nov.13-ra vagyok kiírva és egész szépen mocorog már a baba, persze még határozott rúgásokat nem érzek, de majd az is eljön. Sajnos még nem derült ki, hogy kislány vagy fiú lesz-e... Remélem hamarosan, pár hét múlva megyünk 4D-re. Kb. 1hónapja nagyon alacsony lett a vérnyomásom, de ez rendbe jött. Mostanában alig kapok levegőt, biztos a meleg is ezt teszi. Amúgy jól vagyunk! ;)Én is sokat gondolok a szülésre, pláne mióta beszélgettem egy barátnőmmel, aki egészségügyis...
2009. jún. 19. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok!Nekünk fiúnk lesz!!Láttam a kis kukiát is:)
2009. jún. 19. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is nov. 5-re vagyok kiírva és már nagyon várom. én Kazincbarcikán szülök, és ti? pocakom már látszik, bár én mindig aggódom, hogy túl kicsi. a csöppségem már három hete "diszkózik" odabenn :)A nemét sajna még nem tudom, talán majd 2 hét múlva.

Csilla

2009. jún. 20. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!