Novemberben szűlők, hogy érzitek magatok? MOzog a pici a pocakban? Nekem állandóan a szülésen jár az eszem.
sZIA!!
éN NOVEMBER 20-RA VAGYOK KIÍRVA.éS TE?éN JÓL VAGYOK,A PICI MOZGÁSÁT MÉG NEM NAGYON ÉRZEM,DE EZ LEHET AZÉRT VAN MERT ELSŐ BABA,MEG VAN EGY KIS FELESLEGEM IS.nEKEM IS SOKAT JÁR A FEJEMBE A SZÜLÉS,DE ELDÖNTÖTTEM HOGY NEM FOGLALKOZOK VELE MÉG,RÁÉR AKKOR.íRJ MAGADRÓL,MEKKORA A POCID,HOGY ÉRZED MAGAD??
Szia! Én november 12-re vagyok kiírva. Picurom már kb. 2 hete mocorog, de egy hete határozott rúgásokat érzek egyre gyakrabban, de inkább csak estefele, mikor vízszintbe helyezem magam :) A meleget is viszonylag jól bírom, főleg medence mellett. Hízásom eddig 3,5 kg. Pocak már látszik idegenek számára is :)
Kellemes babavárást és jó hétvégét.
Sziasztok!
Én nov.09-re vagyok kiírva, nekem semmi várandós bajom nem volt az elején sem, és most is kitűnően bírom a meleget (előtte is imádtam). Viszont én még nem érzem a mozgását. Azt már érzem, hogy néha itt vagy ott nyom, de a mozgást nem érzem. Annyira várom már. Szerintetek fel fogom ismerni, ha ő rugdos?
Sziasztok :)
Mi nov. 19-re vagyunk kiírva. Az elmúlt egy hétben szemel láthatóan beindult a pocakom. A mozgásokat érzem-e valóban vagy csak úgy gondolom hogy az, még mindig nem tudtam eldöteni :) (Persze első baba) Kb 2 hete keveset aszom és sokat tevékenykedem. A meleget pedig elég nehezen viselem. Tudjátok már a baba nemét? Nálunk fiúcska lesz :)
Sziasztok!
Én is nov. 5-re vagyok kiírva és már nagyon várom. én Kazincbarcikán szülök, és ti? pocakom már látszik, bár én mindig aggódom, hogy túl kicsi. a csöppségem már három hete "diszkózik" odabenn :)A nemét sajna még nem tudom, talán majd 2 hét múlva.
Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!