Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházba miket kell vinni a...

A kórházba miket kell vinni a babának? Dél-pestibe (Jahn Ferenc) fogok szülni.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 09:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És te?
2012. ápr. 16. 13:49
 12/18 Babi0906 ***** válasza:
Én máj. 23.
2012. ápr. 16. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem mind2 gyerekem mellettem volt éjjel is, egy anya első nyikkre felébred. ráadásul éjjel is szopiznak. ha ez tényleg igy van,más korházat keresek,mert amugy én is ott szülnék most..:(
2012. ápr. 16. 15:16
 14/18 Babi0906 ***** válasza:
És ha nem tud szopizni akkor egész este ott sír a többi mama és baba között? Azért az kellemetlen. Főleg ha nem engednek tápszert se adni neki és azt egy kórház sem díjazza.
2012. ápr. 16. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
kellemetlen? gondolom neked még nincs gyereked :)szent imrében mindenkivel ott a babája,sztem nincs olyan anyuka akinek kellemetlen ha a babája,vagy másé ott van,és netán sir. tudnak szopizni. ha ott tényleg elviszik,és tápszerezik mikor szoptatni is tudom,nem ott szülök az biztos. akkor inkább visszajárok a 11-be
2012. ápr. 17. 08:16
 16/18 anonim ***** válasza:

amugy meg jobb ha felkészülsz a "kellemetlenségekre" otthon sem viszi el senki éjszakára h aludni tudj.

de nem hibáztatlak,nem tudod milyen még,de hidd el ahogy meglátod a babádat,eszedbe sem jut leadni éjszakára,és utálni fogod h elviszik. a csecsemősöknél tudod mi van? 10-20 gyerek egymás mellett,világosban ordit.hol ez kel,hol az. ha nem viszik be neked szopizni-és nem viszik mert arra nincs kapacitásuk a nővéreknek,h 3 óránként hordják a babákat-akkor szépen tápszerezik,cukros vizezik

na ez a kellemetlen,nem az h sir és nem tudsz aludni.

de mint irtam,majd megérted ha meglesz :)

könnyű szülést!!

2012. ápr. 17. 08:20
 17/18 Babi0906 ***** válasza:
nem engem zavarna!!!!!!!!!!!!!! az tök jó ha valakinek nincs gondja az etetéssel de én biztos kellemetlenül érezném magam ha az éjszaka közepén az én babám miatt kelne fel az egész osztály.itthon se lesz senki aki elviszi ez természetes,de más a saját otthonodban a saját közegedben. Ha meg nincs tejed akkor a nővérek legalább adnak neki vizet vagy tápszert de én mit adjak neki.Sógornőm is úgy vitte be a babát a csecsemősöknek,hogy valamit adjanak neki enni,mert ő nem vihetett be neki semmit.
2012. ápr. 17. 19:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is a Szent Imrében szültem eddig .Csoda egy kórház szerintem .:)Három gyermekem van ,de most költözés miatt a Jahn Ferenc lenne ideálisabb .De igy elgondolkodtató .:)
2012. ápr. 26. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!