Lehetséges, hogy mikor kértek valamit a pocaklakótól azt megértik? Nekem olyan mintha értené, hogy mit mondok Neki és azt csinálja.24 hetes vagyok.
Többször volt már, hogy kértem valamit és tényleg azt tette. Pl mikor 4D-re mentünk kértem hogy a lábaközét mutassa meg, erre mikor rám tette a hölgy a vizsgálófejet, az első kép a nunija volt. Aztán pl tegnap este mondtam neki hogy üssön bele a tenyerembe és azonnal beleütött, majd mondtam hogy mégegyszer és tényleg újra ütött egyet és még egyet oda aztán ennyi, se előtte se utána nem csinálta. Tegnap amúgy is keveset mocorgott. De volt még jó pár hasonló példa.
Nektek van ilyesmi tapasztalatotok?
Szia, nekem is vannak ilyen élményeim:) pl mikor amniocentézisre mentem nagyon féltem, megkértem, hogy húzódjon el a tű elől nehogy megbökjék és úgy tett még a doki meg is jegyezte, hogy bárhová lehet bökni mert a baba egészen hátúl van...úgy örültem:) Aztán mikor mentünk a 4D-re én is kértem, hogy mindenét mutassa meg és megmutatta:) aztán most a 36. heti uh-ra megkértem, hogy nyugtasson meg azzal, hogy addigra fejjel lefelé fordul és így lett:))
Na de most jön a finálé...megbeszéltük a születést is...nagyon kíváncsi vagyok még 2-3 hét de ha tartja magát a megbeszéléshez és szófogadó gyerek lesz ahogy eddig is akkor már csak 2 hét:))
Szerintem ez nagyon izgalmas, már most egészen különleges a kapcsolatunk pedig még meg sem született!
Boldogságos babavárást mindenkinek!
37+2 hetes
Rám sajna nem hallgat. Inkább apára. Mindig megérzi valahogy, hogy mikor ér haza a munkából a párom és akkor aktív. 3 műszakba jár, és a picúr mindig akkor kezd el mocorogni, mikor apa hazaér, ad nekem egy puszit és elkezdünk beszélgetni, hallja a hangját. A héten éjszakára jár dolgozni a kedves. Tegnap miután elment, a kis pocaklakóm nem hagyott aludni, akár merre fordultam, sehogy sem tetszett neki. Így nem is sokat tudtam aludni. Reggel, mikor hazaért a párom, még mindig nagyon mocorgós volt, megsimizte a hasam és mondta neki, hogy mostmár aludjon ő is, mert apa is lefekszik, azóta nyugi van. :)))
Ha délutános, ha délelőttös, akkor is hozzá alkalmazkodik, mert általában akkor mozgékonyabb, mikor hazajön a munkából, vagy mielőtt megy.
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!