Minden reggel ide kukkantotok Ti is a kérdések és válaszok miatt? Amióta kisbabát várunk szinte függő lettem az oldalon.
Jó reggelt mindenkinek!
Örömmel olvasom, hogy nemcsak én vagyok egyedül aki itt a gép előtt reggelizik ezt az oldalt olvasgatva:-)
Kismamák!Van valaki köztetek aki szeptemberre van kiírva és a Szent István Kórházban fog szülni?
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok! En meg nagyon az elejen vagyok 5 hetes, ugyhogy par hete meg a teherbeeses kategoriaba irogattam. :) Juliusban lesz egy eve, hogy ratalatam erre az oldalra. Irodaban dologom ahol van internet igy minden reggel a szendvicsemet ugy eszem meg, hogy kozben itt olvasgatok es irogatok. Ebed utan is be szoktam kukkantani es termeszetesen neha otthonrol is. :) Nekem is nagyon tetszik ez az oldal.
Boldog babavarast mindenkinek!
Sziasztok!
Vigyorogva olvastam a kérdést és a válaszokat. Én is véletlenül találtam az oldalra, és azóta én is mindennap olvasom. Nagyon sok kérdésemre itt találtam meg a választ.
A 20 hetes maminak kérdésére üzenem:
én a 19.-ben vagyok, de nekem már elég nagy a hasam, mondjuk érdekes, mert nekem szinte a kezdetektől látszott. Most kezdem érezni, hogy kezd a nagyobb has kissé zavaró lenni :-) de nagyon jóóó
Mindenkinek köszönöm a válaszát.Probléma mentes babavárást és könnyű szülést mindenkinek!
Ui:Úgy is minden reggel találkozunk.Majd gondolok rátok..:-D
:-D
Még mindig itt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!